+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Уютни апартаменти Банишора – има ли ги на пазара на имоти

апартаменти банишораКолко търсени са предлаганите да продажба апартаменти Банишора

С около 9% са поскъпнали цените в офертите да продажба на апартаменти Банишора през изминалата година, сочат данните на най-големите у нас агенции за недвижими имоти. От началото на тази година покачването е плавно, но е факт, че го има. През изминалата година най-голям ръст в цените имаше в районите, които се намират в близост до изграждащия се в момента трети метролъч. На фона на тях останалите квартали като че ли забавиха темповете на поскъпване, но това съвсем не означава, че пазарът им е замрял. Напротив, търсенето на имоти е активно, продажбите бележат ръст. Така е и в този северозападен за гада район. Банишора може да предложи много удобства за своите жители и е с много благоприятно местоположение.

Локацията благоприятства пазара на апартаменти Банишора

Банишора е стар столичен квартал, находящ се в широкия център. Точно до него са разположени Централна ЖП Гара и Централна автогара София. Границите му са очертани от важни транспортни артерии. Тава са бул. „Сливница” и бул. „Мария Луиза”. До центъра са само десетина минути пеш, а до останалите райони на големия град се пътува лесно благодарение на петнадесет автобусни четири тролейни и осем трамвайни линии.

Удобства привличат в офертите за апартаменти в Банишора

Удобствата, на които жителите на квартала могат да разчитат са много. На територията на квартала има две училища, шест здравни заведения, разнообразни търговски обекти, включително супермаркети от големи вериги, заведения за хранене и кафенета, центрове за услуги. Прави впечатление, че през последните години междублоковите пространства са все по-поддържани – озеленени площи и нови детски площадки правят мястото по-уютно.

Покупка на апартамент в Банишора София

Цените на жилищата са около 900 евро/кв.м. На по-ниски стойности може да се разчита на вторичен пазар. Добре поддържани тухлени блокове има по протежение на ул. “Опълченска” и бул. ”Христо Ботев”. Панелните блокове са предимно до „5-та Градска болница” и от двете страни на ул. ”Опълченска”. Към имотите в новите кооперации интересът е голям. Добри са вариантите за покупка „на зелено”.

Планирате покупка на апартамент в София? Винаги можете да разчитате на: www.domaza.bg/апартаменти_банишора/
ТОП Объекты

Цена
от 2 577 073 руб.

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 586 888 руб.
до 28 129 040 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 408 300 руб.
до 13 567 660 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 139 463 руб.
до 7 477 573 руб.

Цена
от 5 533 299 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status