+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Офертите за апартаменти във Варна Виница набират популярност
апартаменти във Варна ВиницаНараства интересът към покупка на апартаменти във Варна Виница

Офертите за апартаменти във Варна Виница набират популярност

Нараства интересът към офертите за апартаменти във Варна Виница. Кварталът се намира в покрайнините на големия град, в неговата североизточна част. Отдалечеността от центъра се приема по-скоро като негово преимущество. Във Виница е тихо, приятно озеленено, въздухът е чист. Ремонтираните големи булеварди, свързващи района с основната част на града, правят пътуването удобно и бързо. Автобусните линии на които жителите на квартала могат да разчитат са три, а разписанията им са добре съобразени  - в пиковите моменти те се движат на по-кратки интервали от време.

Новото строителство е привлекателно в офертите за продажба на апартаменти във Варна Виница

Основното застрояване в този варненски район е основно от едноетажни и двуетажни къщи. През последните години бяха построени и много 5-6 етажни жилищни кооперации, интересът към които е огромен. Все по-често клиентите на агенциите за недвижими имоти насочват своето търсене към зони, които не са в непосредствена близост до центъра, осигурявайки си по този начин повече спокойствие и уют, споделят впечатленията си брокери. Виница предоставя тази възможност. Освен това обновяването и развитието на тази част на града е видимо, обстановката е все по-приятна за живеене, а удобствата за живущите нарастват с всеки изминал ден. Расте броят на магазините, заведенията за хранене и центровете за услуги. На територията на квартала има основно училище и голяма целодневна детска градина, медицински центрове, клонове на банки.

Цените при покупка на апартамент във Варна Виница са стабилни

Почти не са се променили цените на които се продават апартаментите в квартал Виница за една година. Успоредно с това броят на обявите расте, новото строителство е основна причина за това. Големите квадратури се срещат по-рядко в офертите, сред тях има такива, които са в кооперации завършени преди няколко години, има и в строящи се в момента. Не би било лесно и в избора на тези, които са насочили търсенето си към покупка на маломерно жилище. Едностайните също присъстват в малко на брой обяви.

Двустаен и тристаен апартамент във Варна Виница – има сред какво да се избира

Най-много са обяви за продажба на двустайни и тристайни апартаменти. Общото между тях е, че в повечето случаи се намират в новопостроени жилищни сгради. Двустайните се продават за средно 618 евро/кв.м., а тристайните – за 575 евро/кв.м. - цени, които са в средния за града диапазон.
Търсите да закупите жилище във Варна? Направете своя добър избор на: www.domaza.bg/апартаменти_във_Варна_Виница/
ТОП Объекты

Цена
от 3 777 436 руб.

Цена
от 5 427 551 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 956 333 руб.
до 27 591 463 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.

Свободные квартиры: 6

Цена
от 2 612 505 руб.
до 4 076 704 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status