+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Млади семейства се интересуват от офертите за апартаменти във Варна Цветен Квартал
апартаменти във Варна Цветен КварталУвеличава се предлагането на апартаменти във Варна Цветен Квартал

Пазарът на апартаменти във Варна Цветен Квартал е активен

Цветния квартал в Морската ни столица се радва на все по-голяма популярност. Офертите за апартаменти във Варна Цветен Квартал са едни от тези, които привличат силно вниманието на търсещите да закупят дом. Популярността си районът дължи на това, че повечето от улиците, на негова територия, носят имената на цветя.  Но по-привлекателното през последните години е, че много се разви и обнови. Доскоро, застроен предимно с еднофамилни къщи с дворове, днес на тяхно място се издигат кокетни кооперации, променящи облика му. На партерните етажи на повечето от тях се изграждат магазини и центрове за услуги, което увеличава удобството на жителите. Улиците във вътрешността са тихи и спокойни. Облагородяват се и междублоковите пространства. Все по-често около блоковете се залесява, расте броят на детските площадки.

Млади семейства се интересуват от офертите за апартаменти във Варна Цветен Квартал

Кварталът е много подходящ за млади семейства. На негова територия има достатъчно детски градини, училище и гимназия. Наред със спокойствието, на което може да се разчита, предимство  е и лесния достъп до останалите квартали на големия град. Отдалечеността от централната част на града, както и от обичаната от варненци Морска градина не е голяма, по бул. „Ян Палах“ пътуването е безпроблемно.

Апартамент във Варна Цветен Квартал в новопостроена кооперация

Има сред какво да избират тези, които са се насочили към покупка на имот ново строителство. Вариантите за сделка „на зелено“ също не са малко. Новото строителство в квартала е изключително активно, провокирано от високия интерес към покупка на апартаменти. С по-голямо предимство се ползват кооперациите, в които са предвидени подземни гаражи. Паркирането в квартала понякога е затруднено и наличието на гараж е важно за много от купувачите. 

Разнообразни са офертите, в които се предлага апартамент във Варна Цветен Квартал

Вариантите при избор на жилище в квартала са много. Предлагат се всички видове квадратури, но като че ли най-малко на фона на останалите са едностайните. Средната цена, на която се извършват продажбите при най-масовите, двустайните апартаменти, е 741 евро/кв.м. Добро е разнообразието и при големите – четиристайни и многостайни апартаменти, голяма част от които се намират в новопостроени кооперации. Лукс при тях не липсва.
Планирате покупка на апартамент във Варна? Изберете на: www.domaza.bg/апартаменти_във_Варна_Цветен_Квартал/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 2 134 340 руб.
до 13 221 278 руб.

Цена
от 4 837 295 руб.

Цена
от 5 551 680 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 408 300 руб.
до 13 567 660 руб.

Цена
от 2 577 073 руб.

Цена
от 4 134 437 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status