+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Търсене на апартаменти във Велико Търново под наем

апартаменти във Велико Търново под наемТърсене на апартаменти във Велико Търново под наем

Как да търсим апартаменти във Велико Търново под наем

В Търново има много студенти, както и млади работещи хора, а и семейства, които търсят жилища под наем. Някои от тях се обръщат с този въпрос към агенция за имоти, други се опитват да намерят жилище без посредник. И в двата случая първото нещо, което правят бъдещите наематели е да се обърнат към интернет, а в търсачките пишат „апартаменти във Велико Търново под наем“. В повечето случаи ще попаднете на посредници – агенции за недвижими имоти и брокери, които за своята посредническа работа вземат комисионна такса и като цяло не носят никаква отговорност, ако нещо се случи впоследствие. Тяхната роля се състои само в това да свържат наемодателя с наемателя, а останалите договорки се правят изцяло между тези две страни.

Апартаменти във Велико Търново под наем без посредник

Има няколко начина да се намери квартира без агенции и брокери. Първият вариант се състои в разпитване на познати, колеги и приятели, възможно е някой да отдава жилище в Търново или пък да познава човек, който си търси наематели. Паралелно с това продължавайте да търсите обяви в интернет – това е удобно по всяко време, разглеждайки оферти през мобилното приложение на телефона. В днешно време рядкой кой си купува вестници, но възрастните хора, които отдават апартаменти под наем, не разполагат с интернет и по стар навик си публикуват обявите в местния вестник. Като резервен вариант дори вие може да пуснете обява, че търсите жилище под наем в интернет, фейсбук, популярни форуми и т.н.

Когато намерим апартамент във Велико Търново под наем

Когато сте си харесали жилище и искате да го наемете, уточнили сте с бъдещия хазяин всички условия и сте проверили наличното обзавеждане и уреди идва моментът за подписване на договор за наем. Най-вероятно наемодателят ще е приготвил стандартен типов договор, изтеглен от интернет и ще ви го предложи за подпис. Препоръчваме ви да се запознаете внимателно с всички точки по договора и ако някоя ви притеснява да ги уточните с хазяина своевременно. Обикновено в един договор се описва наличното имущество, срока на наемане и неустойките, които дължат двете страни при предсрочно прекратяване на неговото действие.

Спешно търсене на апартамент във Велико Търново под наем

Ако имате спешна нужда от жилище в Търново, то тогава със сигурност трябва да потърсите агенция за недвижими имоти. Колкото и сайтове за обяви да преглеждате, по-добро от голяма база данни с всякакви имоти, с каквато разполага една агенция няма да намерите. Още повече ако сте работещ човек и не разполагате с никакво свободно време за търсене, то тогава със сигурност ви трябва реномирана агенция и компетентен брокер. Ако не искате да бъдете подлъгани с цената на имота, може предварително да се информирате за цените в някой известен портал за имоти.
Вижте оферти за апартаменти във Велико Търново под наем в www.domaza.bg/апартаменти_във_Велико_Търново/
ТОП Объекты

Цена
от 4 003 691 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 188 173 руб.
до 6 565 581 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 312 554 руб.
до 12 803 175 руб.

Цена
от 4 740 641 руб.

Цена
от 2 495 577 руб.

Цена
от 4 684 323 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status