+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Голямо разнооразие на апартаменти в Благоевград без посредник

Търсене на апартаменти в Благоевград без посредник

На пазара на недвижими имоти има много и разнообразни оферти за апартаменти в Благоевград без посредник. Голяма част от предложенията са за отдаване под наем, но не липсват и такива за продажба без излишни комисионни такси за брокери. Собствениците с опит предпочитат да търсят наематели и купувачи сами, защото по този начин спестяват пари. Друг момент е, че не се ангажират с  договор с конкретна агенция, която би могла да забави евентуална сделка, вместо да я подпомогне. Сключването на ексклузивен договор е голям ангажимент и, както продавачите, така и купувачите, предпочитат да минат без него.
 

Изгодни апартаменти в Благоевград без посредник

Самостоятелното търсене на купувач при жилищата за продажба позволява допустимо намаляване на цената до размера на комисионната. Това прави собствениците на имоти по-конкурентоспособни на пазара и им дава възможност за бързо сключване на сделка. Към момента в интернет могат да се открият много обяви за продажба на имоти в Благоевград без посредник. Има предложения за малки жилища и ателиета, за многостайни апартаменти и мезонети.
 

Избор на апартамент в Благоевград без посредник

Изборът на конкретно жилище за закупуване или под наем зависи изцяло от вкуса на клиента. Ако държи повече на изгодната цена, ще предпочете по-скромно жилище с малко екстри. Ако разполага с повече финансови средства, качеството ще е приоритет. Мнозина избират имоти, които се намират в непосредствена близост до работното им място, за да пестят пари за транспорт. Други предпочитат по-отдалечените места, особено ако шофират, за да имат повече пространство и спокойствие. При избора има значение преди всичко локацията на имота, наличието на удобен транспорт, парко място, както и на детски градини и училища. При наемите, особено от студенти, близостта до учебното заведение е първостепенно.
 

Наем на апартамент в Благоевград без посредник

Голяма част от търсещите и предлагащите жилища под наем в Благоевград предпочитат да не плащат комисионни такси на брокери и сами разглеждат наличните обяви в интернет.  Има много сайтове, в които може да се публикува достатъчно пълна информация за предлагания имот със снимки и описание на екстрите, които предлага.  Обикновено връзката между наематели и наемодатели става по телефона. Понякога собствениците отстъпват малко от първоначално исканата сума, за да задържат интереса на клиентите. Някои от наемодателите предпочитат да вземат капаро, за да са сигурни, че помещенията са вече ангажирани.

Намерете изгодни оферти за апартаменти  в Благоевград  без посредник на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_благоевград_без_посредник/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 11

Цена
от 2 480 124 руб.
до 4 706 472 руб.

Цена
от 2 719 749 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 474 559 руб.
до 9 793 608 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 4 082 843 руб.
до 4 422 722 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 257 911 руб.
до 7 891 557 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 898 474 руб.
до 6 571 792 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status