+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Какви апартаменти в Бургас се предлагат на имотния пазар?

апартаменти в бургасПокупко-продажба на апартаменти в Бургас – вторият по големина морски град в България!

Жилищни недвижими имоти в Бургас към момента могат да се намерят не само в града, но и в покрайнините, както и в близките курортни комплекси. Предлагат се апартаменти в Бургас както в новостроящи се нови сгради и жилищни комплекси, така и жилища от вторичния пазар – панелни апартаменти и апартаменти в сгради тип ЕПК, както и в стари тухлени блокове. Ако търсите разнообразие от имоти, за да може да си изберете най-подходящия за вас, то ви съветваме да се обърнете към голяма агенция за недвижими имоти, която разполага с богата база от всякакви обекти. Работейки с професионалисти, вие ще получите компетентни съвети и препоръки в кой район на Бургас си заслужава да инвестирате в жилище и какъв тип имот е най-подходящ именно за вас.

Нови апартаменти в Бургас

Интересът към новото строителство е повсеместен. Хората станаха по-взискателни към имотите, търсят не само евтино, но и качествено. Докато старите панелни блокове, за съжаление, се намират в доста окаяно състояние, новите жилищни кооперации привличат вниманието със свежи фасади и модерна архитектура. Освен това, строителните технологии в днешно време са в пъти по-добри от тези, които са били използвани през 70-те години на миналия век, когато са били изграждани панелните блокове. Днес се използват съвременни материали с високо качество, цялата сграда се санира преди да бъде боядисана, което гарантира на новите собственици не само красив дом, но и икономичен.

Райони, подходящи за покупка на апартамент в Бургас

Като цяло, жилища за продажба се предлагат във всички райони и квартали на Бургас, като има няколко района, които изпъкват във времето като най-търсени. Сред тях се нареждат „Зорница“, „Лазур“, „Братя Миладинови“, „Изгрев“ и, разбира се, централната градска част. Най-скъпи са имотите в близост до центъра и Морската градина на Бургас. При това, не е задължително продаваният имот да се отличава с особено качество или състояние – самата локация предопределя по-висока стойност. Такива са критериите навсякъде по света и Бургас не е изключение. Който иска да живее в непосредствена близост до парка и морето, както и до удобствата и развлеченията на центъра, трябва да плати съответната цена.

Инвестиция в апартамент в Бургас

Докато едни купувачи търсят жилища в Бургас, за да подобрят жилищните си условия, други търсят начини да инвестират парите си в изгоден имот, който да им носи печалба. Побързайте преди началото на активния туристически сезон, когато цените на имотите ще се покачат заради наплива на чуждестранни купувачи. Въпреки всичко, клиенти не липсват, макар да се наблюдаваше известен отток на руски инвеститори през последните две години. Докато едните продават, другите в същото време изгодно купуват имоти и ги отдават под наем, печелейки стабилни доходи.

Разгледайте актуални обяви за продажба на апартаменти в Бургас в портала за имоти №1 в България www.domaza.bg/апартаменти_в_бургас
ТОП Объекты

Цена
от 3 777 436 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 716 843 руб.
до 6 108 037 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 794 727 руб.
до 4 110 622 руб.

Цена
от 4 744 849 руб.

Цена
от 4 055 423 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status