+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти в Бургас бележат разцвет през последните три години

апартаменти в бургасАпартаменти в Бургас – практичният избор

Предлагането на апартаменти в Бургас бележи сериозен ръст през последните няколко години. Причина за това е активното строителство на сгради в този период. След икономическата криза и стагнацията в бранша след 2010 година сега отново строителството бележи разцвет, а успоредно с това и предлагането на имоти директно от строителя или инвеститора. Бургас не прави изключение в това отношение. Градът и регионът са едни от основните места, които са предпочитани от инвеститорите за строителство. Това се дължи и на разнообразните икономически условия и усиленото търсене, които предлага градът. Апартаменти в Бургас са много ликвидни, защото сделката може да се осъществи сравнително бързо и затова често са предпочитани от потенциалните клиенти.
 

Защо за изберем апартаменти в Бургас

Отговорите на този въпрос не са един или два, но е важно да се отбележи, че добрите строители продават качествени имоти. Като наблюдава целия процес на строителството на сградата, към която има интерес, клиентът може добре да прецени качеството и съответно надежността и добронамереността на строителя. Апартаменти в Бургас са лесно достъпни и имат бърза реализация на пазара. Те обхващат територията на целия град и могат да задоволят и най-изтънчените клиенти като качество, локация и всички екстри, които предлагат. Апартаменти в Бургас обикновено не са големи и са насочени към средния сегмент от клиенти. Добре е да се отбележи, че рискът, който се поема от страна на клиента при подобен тип имоти, е умерен.
 

Апартамент в Бургас - премереният риск

Когато при сделката с даден имот не се използва посредник, а взаимоотношенията са само между собственик и клиент, има някои рискове по отношение на юридическите подробности и правния статус на имота, както и по отношение на евентуалните ипотеки и запори на имота и банковите му гаранции. Всичко това зависи главно от почтеността на собственика, който го продава или го дава под наем, и юридическите компетенции на клиента, който е длъжен да прецени всички вероятности за нелегитимност на евентуалната сделка. Това прави апартамент в Бургас „нож с две остриета“, въпреки все по-редките измами напоследък.
 

Апартамент в Бургас – лесен и бърз

Строителят обикновено е и собственик на предлагания на пазара имот, затова и сделката с него се осъществява сравнително бързо. Той вдъхва повече доверие на клиента и това ускорява покупко-продажбата. Апартамент в Бургас не правят изключение, въпреки че има и някои нюанси. Имотите в морския град много често се реализират и на чужди граждани, които не познават българското законодателство по отношение на недвижимите имоти и не говорят български език. Те обикновено разчитат на свои представители, които, без да са класически посредници, осъществяват цялата процедура при придобиването на имота и контактуват директно със строителя.  
 
Намерете изгодни обяви за апартаменти в Бургас на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_бургас/
ТОП Объекты

Цена
от 4 134 437 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 139 463 руб.
до 7 477 573 руб.

Цена
от 5 560 795 руб.

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 586 888 руб.
до 28 129 040 руб.

Цена
от 4 695 594 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status