+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Не само българи търсят апартаменти в Бургас Център
апартаменти в Бургас ЦентърИма добро предлагане на апартаменти в Бургас Център

Не само българи търсят апартаменти в Бургас Център

Има интерес към възможностите за покупка на апартаменти в Бургас Център и от наши, и от чуждестранни купувачи. Купувачите са не само бургазлии или хора от вътрешността на страната, които идват да живеят и работят в града привлечени от добрия трудов пазар. Има и хора, които работят в чужбина и си търсят имот до морето, има и много чужди граждани, които търсят подходящ имот, който да използват по-скоро като ваканционен.  Българите търсят идеалното съотношение между квадратура, качество и цена, а за чужденците определяща е гледката към морето, споделят своите впечатления брокери от агенции за имоти, които работят с чуждестранни купувачи. Възможността да се закупи жилище в близост до всички удобства, които предоставя централната част на града, същевременно в непосредствена близост до морето е привлекателна.

Продажбата на апартаменти в Бургас Център бележи ръст

От началото на годината статистиката отчита ръст при продажбата на имоти в Бургас от 12%. Този процес не подминава най-предпочитаните за живеене райони, какъвто е центъра на града. Расте броят на сделките за покупка жилища за живеене и с чисто инвестиционна цел. Това рефлектира върху техните цени, които за различните типове апартаменти са нараснали с между 8% и 13%. Интересен е и профила на купувачите, в преобладаващата си част те са работещи млади хора, между 25 и 40 г., за които това е първи самостоятелен дом.

Новото строителство е предпочитано при покупка на апартамент в Бургас Център

Ново, качествено строителство – това са предпочитанията на търсещите жилище. В повечето случаи те не бързат с покупката, склонни са на повече огледи и изчакване докато намерят най-доброто за тях. Много често то се оказва в кооперация, която е в строеж. Изборът в този случай по отношение на изложение и етаж е по-добър, като в допълнение и цената по-ниска, в сравнение с тази, на която се предлагат апартаментите в наскоро завършени сгради. Това е причина броят на сделките „на зелено“ да расте.

Офертите, в които се предлага двустаен апартамент в Бургас Център са най-разглежданите

Продажбата на тристайни жилища в района бележи отчетлив ръст, но лидер при продажбите продължават да са двустайните. Те се продават за минимум 33 000 евро, когато става дума за старо строителство – тухла от 1960 г. и 47 000 евро за ново строителство. Панорамната гледка към морето вдига цената, като това е характерно най-вече за просторните апартаменти на горен етаж и мезонетите. Тяхната цена при продажба може да надвиши 230 000 евро.
Ако се интересувате от покупката на апартамент в Бургас, изберете на: www.domaza.bg/апартаменти_в_Бургас_Център/
ТОП Объекты

Цена
от 3 582 659 руб.

Цена
от 5 183 790 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 004 324 руб.
до 7 005 255 руб.

Цена
от 2 414 293 руб.

Цена
от 4 586 233 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 549 912 руб.
до 5 833 713 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status