+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Покупки на апартаменти в Младост 2 София за удобно живеене

апартаменти в младост 2 софияПредпочитани локации при покупка на апартаменти в Младост 2 София

Със спокойствието и удобството за живеене са свързани основните предпочитания при покупка на апартаменти в Младост 2 София  -  втория по брой население столичен квартал, разположен в югоизточната част на София, в съседство с останалите три едноименни комплекса - „Младост" 1, 3 и 4. Не без значение са също доброто благоустрояване и изобилната озелененост на квартала, наличието на общински и частни детски градини и училища, здравни заведения и големи хипермаркети, бързата и удобна връзка с центъра и съседните квартали чрез главната пътна артерия - булевард „Александър Малинов". Именно апартаментите в близост до основния булевард и спирките на градския транспорт, обслужващ квартала, са сред предпочитаните локации при избор на оферта за жилище. Търсят се също апартаменти в крайните южни и западни части на комплекса, където въздухът е много по-чист, а шумът от динамичния градски трафик минимален.

 

Покупка на вторични апартаменти в Младост 2 София

Квартал „Младост-2“ е дострояван до края на 70-години на миналия век със средно и високоетажни панелни и ЕПК-блокове, поради което делът на офертите за продажба на апартаменти от вторичния сектор е преобладаващ. На пазара се предлагат различни по размер вторични апартаменти, които са предпочитани заради малко по-достъпната им цена, при това за реална жилищна площ, не включваща общите сградни части. Значителен брой панелни блокове в квартала са санирани, а апартаментите в тях – основно ремонтирани.

 

Покупка на нов апартамент в Младост 2 София

Новото жилищно строителство в квартала се реализира върху свободни реституирани парцели в междублоковите пространства. Новоизградените тухлени жилищни кооперации са с модерна архитектурна визия, високо строително качество, съвременни удобства за обитаване и функционално разпределена площ на апартаментите. При покупка на апартамент в квартала директно от строител, клиентите могат да се възползват освен от спестената комисионна такса, и от редица други преференции – промоционални цени за довършване и обзавеждане на издаваното по БДС жилище, изгодно кредитиране, гъвкаво плащане.

 

Цени апартаменти Младост 2

Средната цена на предлаганите за продажба апартаменти в „Младост 2“ е 1000-1200 евро на квадратен метър, в зависимост от локацията, етажността, изложението и годината на изграждане, като ценовата разлика между новото и старо строителство е малка. Разнообразни оферти за продажби на апартаменти в квартала ще откриете на www.domaza.bg/апартаменти_в_младост_2_софия/
ТОП Объекты

Цена
от 2 435 106 руб.

Цена
от 3 613 544 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 021 603 руб.
до 7 065 644 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 655 542 руб.
до 3 959 850 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 580 515 руб.
до 5 884 003 руб.

Цена
от 5 245 846 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status