+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Достигат ли офертите за апартаменти в Несебър

апартаменти в несебърРазнообразно предлагане на апартаменти в Несебър

Интересът към предлаганите за продан апартаменти в Несебър е отново висок, след отдръпването на купувачите преди няколко години. Такива са наблюденията на брокерите. По техни впечатления, за разлика от други курортни селища повече интерес има за инвестиционни сделки, отколкото към вариантите за сдобиване с ваканционен имот за лично ползване. Туризмът тук е силно развит и мястото е посещавано. Оживено е и може би именно това е причината семействата, търсещи свое място, където да прекарат спокойна почивка, да предпочитат по-уединени крайморски селища. Несебър е курортен комплекс, който се посещава от много чужденци. Наемният пазар е силно развит, което дава добри основания за покупка с цел отдаване под наем.
 

С какво привличат предлаганите апартаменти в Несебър

Несебър е може би един от най-атрактивните градове по българското ни Черноморие. Има хубави плажове, чиста вода и мек пясък. Предлага редица забавления за своите посетители – два аквапарка, водни спортове. Не само през деня заведенията са пълни, но има и много нощни заведения – клубове и дискотеки. До него може много лесно да се стигне – по магистрала Тракия или от Бургас – с редовни автобусни линии от летището или ЖП Гарата. Големият град е отдалечен само на 19 километра. 
 

Новопостроен апартамент в Несебър

Новото строителство забавя темпове. До неотдавна то беше изключително активно, в резултат на което свободните площи в близост до плажа вече са заети. Няма свободни терени и в зоните в близост до основната част на града. Повече се строи вече в страни, над главния път. При покупка на апартамент най-вероятно ще попаднете на такъв, който е бил построен в последните години и вие ще сте първият му собственик.
 

Цените за апартаменти Несебър

Успокояването на цените, на които се продават имотите, е в резултат от богатото предлагане. Средната им стойност е около 740 евро/кв.м. Търсят се предимно едностайни и двустайни апартаменти, като интересът към студиата се покачва.
 
Следете най-добрите оферти за продажба на апартаменти в Несебър на: www.domaza.bg/апартаменти_в_несебър/
ТОП Объекты

Цена
от 5 254 459 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 655 542 руб.
до 3 959 850 руб.

Цена
от 4 570 816 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 110 919 руб.
до 8 768 631 руб.

Цена
от 3 906 676 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 021 603 руб.
до 7 065 644 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status