+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Поскъпналите апартаменти в Пловдив не спират купувачите

Апартаменти в ПловдивПазарът има нужда от повече апартаменти в Пловдив

Нуждата от още апартаменти в Пловдив вече няколко години стимулира новото строителство. Само за последните четири месеца на изминалата година въведените в експлоатация новопостроени жилища съставляват близо 24 642 кв.м. Брокери коментират, че това е нормално. Ръст има в производството, в търговията, нормално е да се строят и повече жилища. Разбира се, това е свързано и с промяна на цените. От НСИ отчитат, че имотите в града са поскъпнали с 6,7% само за една година.

Къде ще са новите апартаменти в Пловдив

Близо до ключови пътни артерии, в кв. Западен, нов жилищен комплекс ще предложи жилища с площ от 40 д 300 кв.м. Те ще са разположени в 4 жилищни сгради и 5 самостоятелни къщи. Търговски площи ще осигурят комфортна на обитателите им. В ЖК Тракия също нов проект привлича вниманието. Става дума за 100 луксозни апартамента, които ще се разполагат небостъргач, близо до едно от големите кръстовища в квартала. Подземен паркинг на две нива ще подсигури собствениците на автомобили.

Апартамент в Пловдив, в ниско блокче

Четири ниски блокчета и миниатюрна японска градина – това ще представлява най-новият жилищен комплекс в Остромила. А в квартал Западен, титулуван от пловдивчани като на-зеленият в града, край Пещерско шосе е предвидено изграждането на комплекс с кооперации от по 5 и 6 етажа и обособени кътове за отдих, площадки и водни площи.

Най-търсеният апартамент в Пловдив

Много повече тристайни апартаменти се продават през последните години. Напоследък този процес е силно стимулиран и от политиката на банките и условията на отпускане на ипотечни кредити. От тях се интересуват предимно млади семейства с едно или две деца. Иначе, двустайните продължават да водят класацията по обеми продажба. Едностайните се търсят предимно с инвестиционна цел и в централните райони на града предлаганията обикновено не достигат.
Търсите апартамент в Пловдив? Винаги можете да разчитате на избор на: www.domaza.bg/апартаменти_в_пловдив/
ТОП Объекты
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 794 727 руб.
до 4 110 622 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.

Цена
от 2 527 823 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.

Цена
от 3 751 130 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status