+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Предлагат се апартаменти в Пловдив без посредник

апартаменти в пловдив без посредникКак се търси апартаменти в Пловдив без посредник

Има два варианта за покупка на апартаменти в Пловдив без посредник. Единият е имотът да се закупи директно от строител, а вторият – от собственик. Първият вариант е предпочитан от хората, чиито бюджет позволява покупката на имот в новопостроена сграда. Бурното развитие на новото строителство в Града под Тепетата предлага много варианти, офертите са разнообразни и избор има практически във всеки пловдивски квартал. Повечето големи строителни компании разполагат с отдел, който да обслужва крайните клиенти, т.е. да извършва директни продажби. Все по-лесно е да им се доверим – на пазара на имотите в момента работят предимно утвърдени строителни фирми, чието досие лесно може да се провери.

Апартаменти в Пловдив без посредник на вторичен пазар

Когато се купува апартамент директно от собственик, обикновено става дума за продажба на вторичен пазар. Вариантите при избор на такъв не са малко – в специализираните за имоти сайтове и портали има много оферти, предоставени от частни лица. Повечето от тях се отнасят до локации в страни от центъра, в Идеален център предлаганията са предимно от агенции за недвижими имоти. Преобладават апартаментите, които се намират в по-стари сгради – панелни, ЕПК или стари тухлени, но има и такива, които са в кооперации, строени през последните десетина години. Двустайните и тристайните жилища се продават най-лесно, следват ги едностайните и многостайните.

Рискове при покупка на апартаменти без посредник в Пловдив

В Интернет има много съвети към купувачи, които сключват сделка за покупка на имот без посредник. Проблемите могат да бъдат лесно избегнати, ако предварително добре се проучат възможните рискове, съпътстващи сделката и се направят всички необходими проверки по отношение на имота и продавача. Все пак специалистите съветват на последния етап от покупко-продажбата, оформянето на Договора, да се доверите на специалисти. Агенциите за имоти предоставят това като услуга, която се заплаща с такса, а не като процент от стойността на сделката.

Скрити дефекти при покупка на апартаменти без посредник в Пловдив

Понякога ниската цена е блазнеща, но обикновено тя е сигнал за скрити дефекти на имота. Не се доверявайте само на представянето на позитивите на жилището, което ще направи продавача. Доверете се на специалисти, разпитайте съседи, проучете повече подробности за собственика и за имота. Така ще се предпазите от измами.

Решили сте да закупите апартамент в Пловдив? Вашето място за избор е: www.domaza.bg/апартаменти_в_Пловдив_без_посредник/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 360 603 руб.
до 9 472 406 руб.

Цена
от 4 793 030 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 491 712 руб.
до 13 495 626 руб.
Город: Варна

Свободные квартиры: 4

Цена
от 4 606 094 руб.
до 11 652 804 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 33

Цена
от 3 479 024 руб.
до 13 849 195 руб.
Город: Варна

Свободные квартиры: 6

Цена
от 4 556 112 руб.
до 10 996 185 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status