+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Предлагат се апартаменти в Пловдив без посредник

апартаменти в пловдив без посредникКак се търси апартаменти в Пловдив без посредник

Има два варианта за покупка на апартаменти в Пловдив без посредник. Единият е имотът да се закупи директно от строител, а вторият – от собственик. Първият вариант е предпочитан от хората, чиито бюджет позволява покупката на имот в новопостроена сграда. Бурното развитие на новото строителство в Града под Тепетата предлага много варианти, офертите са разнообразни и избор има практически във всеки пловдивски квартал. Повечето големи строителни компании разполагат с отдел, който да обслужва крайните клиенти, т.е. да извършва директни продажби. Все по-лесно е да им се доверим – на пазара на имотите в момента работят предимно утвърдени строителни фирми, чието досие лесно може да се провери.

Апартаменти в Пловдив без посредник на вторичен пазар

Когато се купува апартамент директно от собственик, обикновено става дума за продажба на вторичен пазар. Вариантите при избор на такъв не са малко – в специализираните за имоти сайтове и портали има много оферти, предоставени от частни лица. Повечето от тях се отнасят до локации в страни от центъра, в Идеален център предлаганията са предимно от агенции за недвижими имоти. Преобладават апартаментите, които се намират в по-стари сгради – панелни, ЕПК или стари тухлени, но има и такива, които са в кооперации, строени през последните десетина години. Двустайните и тристайните жилища се продават най-лесно, следват ги едностайните и многостайните.

Рискове при покупка на апартаменти без посредник в Пловдив

В Интернет има много съвети към купувачи, които сключват сделка за покупка на имот без посредник. Проблемите могат да бъдат лесно избегнати, ако предварително добре се проучат възможните рискове, съпътстващи сделката и се направят всички необходими проверки по отношение на имота и продавача. Все пак специалистите съветват на последния етап от покупко-продажбата, оформянето на Договора, да се доверите на специалисти. Агенциите за имоти предоставят това като услуга, която се заплаща с такса, а не като процент от стойността на сделката.

Скрити дефекти при покупка на апартаменти без посредник в Пловдив

Понякога ниската цена е блазнеща, но обикновено тя е сигнал за скрити дефекти на имота. Не се доверявайте само на представянето на позитивите на жилището, което ще направи продавача. Доверете се на специалисти, разпитайте съседи, проучете повече подробности за собственика и за имота. Така ще се предпазите от измами.

Решили сте да закупите апартамент в Пловдив? Вашето място за избор е: www.domaza.bg/апартаменти_в_Пловдив_без_посредник/
ТОП Объекты

Цена
от 3 613 544 руб.

Цена
от 5 254 459 руб.

Цена
от 4 625 769 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 021 603 руб.
до 7 065 644 руб.

Цена
от 2 435 106 руб.

Цена
от 3 638 885 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status