+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Продажба на апартаменти в Русе без посредник

апартаменти в русе без посредникОфертите за апартаменти в Русе без посредник са популярни

Има много хора, които по една или друга причина насочват своя избор към офертите за апартаменти в Русе без посредник. А всъщност, оказва се, че алтернативите в тях не са малко. Но ако вие сте сред възнамеряващите да продадете имот по този начин, нека да проследим какво не бива да пропускате.

Цените в офертите за апартаменти в Русе без посредник

Първо трябва много внимателно да определите цената, на която ще оферирате имота си. Разбира се, че желаете да го продадете и на по-висока стойност, но не забравяйте, че той струва точно толкова, колкото купувачът е готов да заплати за него. Сравнете го с други жилища, съобразете локацията и ако е нужно – посъветвайте се с професионален оценител. Кварталите, в които можете да очаквате по-висока стойност при продажба, са Центъра, Възраждане – там са най-скъпите имоти, следвани от Ялта, Хъшове, Централен Южен Район, Здравец и Здравец Север 1.

Подготовка за продажба на апартамент в Русе без посредник

В едно с определяне на цената трябва да се погрижите за добрия вид на апартамента. Поправете развалените неща, боядисайте и освежете вратите, дограмата, захабените стени. Почистете всичко, освободете складовите помещения и създайте простор. Уверете се, че всичко в жилището функционира добре. Всичко това няма да повиши стойността на имота, но ще я затвърди. И ще накара купувачът да обърне по-голямо внимание и да се довери повече.

Рекламиране на апартамент в Русе без посредник

Каналите вашата обява да стигне до широк кръг от хора, които биха се заинтересували от нея, са много. Напоследък с най-голям успех се ползват интернет сайтовете и порталите. Не си спестявайте усилия, за да представите жилището по най-добрия начин. Не пропускайте факта, че добрите снимки са изключително важни. Още по-добре е, еко подготвите и клип. Обявата е най-привлекателна в началото, точно тогава трябва да достигне до голям брой купувачи, затова - бъдете атрактивни.

Най-доброто място за публикуване на вашата обява е: www.domaza.bg/апартаменти_в_русе_без_посредник/
ТОП Объекты
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 655 542 руб.
до 3 959 850 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 283 966 руб.
до 12 820 237 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 021 603 руб.
до 7 065 644 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 516 682 руб.
до 6 938 155 руб.

Цена
от 4 436 920 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 232 287 руб.
до 12 492 936 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status