+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Как да търсим апартаменти в София без посредник

апартаменти в София без посредникКак да търсим апартаменти в София без посредник

Покупка на апартаменти в София без посредник

Когато си търсим имот, обикновено се замисляме за следното – дали да търсим самостоятелно, или да се обърнем за помощ към професионалисти. Помислете кой от двата варианта е най-удачен за вас и действайте. Ако изберете търсенето на апартаменти в София без посредник, ще спестите разхода за комисионно възнаграждение на агенция, но пък ще се обречете на изморителен и дълъг процес в търсене на подходящо жилище. Реалната ситуация на имотния пазар е такава, че над 95% от всички изложени за продан имоти са от името на посреднически агенции и брокери. Шанс да намерите обява директно от продавач има, но какъв избор на жилища ще получите в този случай? Ще се наложи да се ограничите до 2-3 варианта, а надали това ви устройва.

Недостатъци при търсене на апартаменти в София без посредник

В изобра си да работите без агенция и брокер се излагате на риска да попаднете на мошеник или недобросъвестен продавач. Ако все пак решите да си спестите излишни главоболия и решите да се доверите на агенция за имоти, подходете към избора й много щателно. Разучете от колко време работи интересуващата ви агенция, разпитайте познати и колеги или потърсете за нея информация в интернет. Разполага ли въпросната фирма със собствен фирмен сайт, пълен с необходимата информация и има ли раздел „Екип“, където може да видите кои са служителите и техните контакти - това вече е голям плюс и говори за фирмата само положителни неща.

Защо да не търсим апартамент в София без посредник за покупка

Както вече споменахме, самостоятелното търсене на подходящ имот обикновено не дава никакви резултати, а само носи негативи, изгубено време и нерви. Именно поради тази причина си намерете изпитана агенция, която да ви свърши качествена работа. Една реномирана фирма не само разполага с хубаво подреден сайт, но има солиден офис и голям щат сътрудници. Ако офисът на агенцията се намира в една стая, която не прилича на бизнес помещение, а на набързо наета квартира – недейте изобщо да се захващате с тези хора.

Отдаване на апартамент в София без посредник

Допълнителен доход към основната ви работа може да стане отдаването на свободно жилище под наем. Търсенето в столицата на квартири е постоянно и активно, така че няма да е проблем много бързо да си намерите наематели. Ако нямате намерение да работите с брокери, то когато ще публикувате своята обява в интернет, задължително посочете „не желания обаждания от агенции“. Това надали ще ви опази от настоятелните прозвънявания, но ще покаже на бъдещите наематели, че вие сте собственик, с който могат да се свържат директно. Като по-приемлив вариант може да се опитате да намерите наематели сред свои познати, приятели и колеги. Разпитайте дали някой не търси квартира в София и се срещнете със заинтересованите лица.
Търсите апартамент в София без посредник за покупка или под наем? Вижте обявите в www.domaza.bg/апартаменти_в_София_без_посредник/
ТОП Объекты

Цена
от 2 413 312 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 083 076 руб.
до 8 690 151 руб.

Цена
от 4 584 368 руб.

Свободные квартиры: 119

Цена
от 4 731 809 руб.
до 26 341 561 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 003 509 руб.
до 7 002 406 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 254 574 руб.
до 12 705 494 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status