+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти в София Витоша - въпрос на избор

апартаменти в софия витошаЗащо апартаменти в София Витоша са търсени и желани

Кв. „Витоша“ е краен район на столицата София, който се намира в подножието на планината Витоша и предлага отлични условия за живот, спорт, почивка и рекреация. Апартаменти в София Витоша са търсени имоти, които постоянно повишават цената си заради определени фактори. На първо място това е липсата на свободни парцели в квартала за застрояване. Като друга причина може да се определи и малкото готови сгради, които се предлагат на имотния пазар. Към момента апартаменти в София Витоша могат да се намерят единствено в затворени комплекси около района, чиито цени са много високи, но пък предлагат лукс, спокойствие и качествен живот. Това прави този тип имоти в точно този район на София много търсени и желани.

Апартаменти в София Витоша – цените растат

Цените на апартаменти в София Витоша са едни от най-високите не само в София, но и в цялата страна. Това обаче не спира потенциалните клиенти на този тип недвижимост да са много активни на пазара. Недостигът на апартаменти в София Витоша трудно може да се компенсира в други райони на столицата и това кара инвеститорите да са много настоятелни по отношение на застрояването и на търсенето на нови парцели под витошката яка. Неслучайно едни от най-активните клиенти на апартаменти в София Витоша са чужденци, които правят успешна кариера в България като мениджъри или администратори от висок клас.  

Апартамент в София Витоша – защо точно там

Планината Витоша е уникално разположени в пределите на столичния град и предлага на живеещите в непосредствена близост до нея прохлада, спокойствие, свеж и чест въздух и оптимално близко общуване с природата. Затова апартамент в София Витоша предлага лукс на обитателите си и възможности за истински вълнуващ начин на живот. Кв. „Витоша“ е благоустроен, предлага бърз достъп до центъра на столицата, както с личен, така и с градски транспорт, има много зеленина и места за разходки и пикник. В квартала има доста магазини за хранителни стоки, както и такива за промишлени стоки и дрехи и обувки. Това го прави притегателно място за живеене, въпреки по-високите цени на имотите. През последните години в района се развива и инфраструктурата, което допълнително ще повиши привлекателността му и цените на жилищата.

Апартамент в София Витоша – избор за успелите

Апартамент в София Витоша може да бъде закупен или нает на цена, която напълно отговаря на стандарта на живот, който той може да осигури. Затова предложенията не са много, а желаещите да живеят в апартамент в София Витоша са винаги в изобилие. Необходимо е да се знае, че апартамент в София Витоша може да се намери най-вече чрез агенции за недвижими имоти, които оперират най-вече на пазара в този район. Това ще осигури на заинтересованите сигурност в инвестицията и ще им спести време, а може би и нерви.

Намерете изгодни обяви за апартаменти в София Витоша на: http://www.domaza.bg/апартаменти_във_витоша_софия/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 6

Цена
от 2 612 505 руб.
до 4 076 704 руб.

Цена
от 2 527 823 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 098 575 руб.
до 7 334 669 руб.

Цена
от 4 605 856 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 229 368 руб.
до 9 102 497 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status