+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти в София Врана Герман
 

апартаменти в софия врана германАпартаменти в София Врана Герман – районът е все по-привлекателен

Районът на Врана в София се намира в юго-източните части на българската столица и през последните десетина години е един от най-бурно развиващите се квартали на града. За това допринасят най-вече огромните свободни площи в района, които интензивно започнаха да се застрояват в края на деветдесетте години. По този начин предлагането на апартаменти в София Врана се увеличи многократно през последното десетилетие, както и търсенето. Това направи районът на двореца Врана предпочитано място за живеене на млади семейства от средната класа, които печелят добре и желаят да си осигурят качествен начин на живот в един от най-предпочитаните райони на столицата.
 

Търсенето на апартаменти в София Врана Герман нараства

Бурното застрояване на районът на двореца Врана през последните 15 години изкара на пазара многобройни апартаменти в София Врана, които се отличават с голямо разнообразие по отношение на големина, форма, интериор и екстериор, местоположение в квартала и достъпност до обществен транспорт, банки, учреждения, образователни и здравни институции, магазини и заведения за отдих и развлечения. Това привлича младите хора да закупуват или наемат апартаменти в София Врана, като голям принос за активното търсене има и сантименталния ефект. Близостта до планината Витоша, добрите комуникации и инфраструктура и редовния транспорт допълнително увеличават интереса към апартаменти в София Врана.
 

Апартамент в София Врана Герман – кои са разликите с другите райони

Районът на киноцентъра е много добре ситуиран район на София, все още не особено презастроен  и предлага огромно разнообразие от цялата гама от заведения, магазини и барове, които могат да бъдат предпочитани от младите хора за интензивен и интересен живот. Това допълнително подкрепя интереса към апартамент в София Врана, което пък от своя страна повишава цените и подтиква инвеститорите и строителите към още по-активни действия за задоволяване на търсенето на различни апартаменти в района. Прогнозата е, че през следващото десетилетие строителството на жилища в района на двореца Врана ще се активизира още повече и търсенето ще бъде задоволено напълно.
 

Апартамент в София Врана Герман – изборът е ясен

Капацитетът на свободни площи, годни за застрояване в района не е неизчерпаем и през следващите години именно този факт ще бъде основната пречка пред още по-бурното строителство на апартамент в София Врана. Това ще доведе до повишаване на цените на недвижимите имоти в района, но се предполага, че след време броят на хората, които са готови да сключат реални сделки на новите ценови нива също ще се увеличи. Това предполага и добро бъдеще пред пазара апартамент в София Врана, като един от обещаващите квартали на столицата. Не бива да се подценява и инфраструктурата на района, която е нужно да се развива още по-бурно, да се строят нови пътни артерии и кръстовища, за да откликне адекватно на голямото повишаване на броя на жителите през последните години.
 
Намерете изгодни обяви за апартаменти в София Врана на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_врана_герман/
ТОП Объекты
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 687 916 руб.
до 3 994 919 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 260 912 руб.
до 12 603 574 руб.

Цена
от 4 611 295 руб.

Цена
от 3 645 546 руб.

Цена
от 2 456 671 руб.

Цена
от 5 274 781 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status