+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Нови апартаменти в София Драгалевци ще радват купувачи

апартаменти в софия драгалевциИма интерес към офертите за апартаменти в София Драгалевци

Офертите за апартаменти в София Драгалевци привличат вниманието на купувачи с добри финансови възможности. Драгалевци е един от най-престижните и скъпи столични квартали. Разположен е в самото подножие на красивата Витоша, между Симеоново и Бояна и съвсем близо до Околовръстен път. Зеленина, свеж въздух, отлична инфраструктура и бързи транспортни връзки – това са само част от характеристиките, които правят впечатление. Те се допълват от престижност и лукс, от удобства и спокойствие.
 

Какви апартаменти в София Драгалевци са на почит

Финансово подсигурените купувачи се стремят да си доставят добра жизнена среда и много често я намират в удобни еднофамилни къщи с просторни дворове. Апартаменти също се търсят, като сред тях тези, които са с по-голяма квадратура, се радват на по-висок интерес. А още по-добре е, ако са разположени в елитен комплекс с контролиран достъп. Новото строителство е предпочитано.
 

Цените при покупка на апартамент в София Драгалевци

От 70 000 евро стартират цените при тристайните жилища. Луксът в четиристайните, многостайните и мезонетите покачва тази стойност до над 300 000 евро. Двустайни, площ от 60 квадрата в сграда, чието завършване предстои през следващата година може да се закупи за 50 000 евро. Новите кооперации са подсигурени с подземни гаражи, охранителни камери, газификация и изводи за климатици, с възможност за монтаж на камина, ПВЦ дограма с двоен стъклопакет и компромиси с качеството не се правят.
 

Променени правила за новопостроените апартаменти Драгалевци София

Промени в Закона за застрояване и устройство на Столична община (ЗУЗСО) предвиждат в т.нар. южна строителна граница на София и бул. „Цар Борис III”, и по-конкретно в територията за кварталите от Витошката яка, новите сгради да са с височина до 15 м. Към тези квартали се причисляват кварталите Бояна, Драгалевци и Симеоново.
 
Актуални оферти с привлекателни цени за апартаменти в София ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_в_драгалевци_софия/
ТОП Объекты

Цена
от 2 435 106 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 774 542 руб.
до 26 579 451 руб.

Цена
от 5 228 477 руб.

Цена
от 4 625 769 руб.

Цена
от 3 613 544 руб.

Цена
от 4 570 816 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status