+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти в София Западен парк
 

апартаменти в софия западен паркКое прави атрактивно закупуването на апартаменти в София Западен парк

През последните години в столицата на България София продажбите на апартаменти в крайните квартали нарасна. Това се дължи на все по-добрата комуникативна достъпност на периферните райони на столичния град, подобряващата се сигурност и градска среда и разширяването на мрежата от магазини, заведения за развлечения и детски площадки. Пример за това е и кв. „Западен парк“, намиращ се в северозападните райони на столицата, който става все по-атрактивен за живеене и отглеждане на деца. Сдобиването с апартаменти в София Западен парк е възможно най-добрия вариант между цена и качество, между това което предлага подобно жилище в този район на София и реалната инвестиция в него.
 

Как да търсим апартаменти в София Западен парк

Кв. „Западен парк“ вече предлага големи възможности за закупуване или наемане на апартамент. Както в повечето райони на София, така и в този квартал кипи усилено жилищно строителство, което засилва конкуренцията между инвеститорите и предлага богат избор от жилища на потенциалните клиенти. Апартаменти в София Западен парк могат да се придобият както в нови, току що построени сгради, предлагащи лукс и елегантност, така и в по-стари панелни блокове, построени преди 40 или 50 години. През последните години районът е много атрактивен за млади семейства с деца поради все още ниското застрояване на квартала, добрите транспортни връзки с центъра на София и близостта на планината, която подобрява екологичната обстановка в района.
 

Апартамент в София Западен парк – логичният избор

Закупуването на апартамент в София Западен парк ще става все по-атрактивно през следващото десетилетие поради големите предимства, които има районът и засилващото се търсене на жилища от страна на средната класа в столицата, която ще се увеличава по численост и по финансови възможности. Наличието на още свободни площи за застрояване в квартала ще увеличи и инвестиционната активност в кв. „Западен парк“, което ще доведе до още по-голямо предлагана на качествени апартаменти. Въпреки това обаче цената на апартамент в София Западен парк ще остане стабилна с лек годишен ръст, който обаче няма да се отрази на засиленото търсене.
 

Търсенето на апартамент в София Западен парк ще се увеличава

Това е тенденция за всички райони на София и за големите градове в страната. Реалните сделки с апартаменти за живеене движат пазара на недвижими имоти в момента и вариантът за намиране на апартамент в София Западен парк не прави изключение. Важно е да се отбележи, че районът все още има голям потенциал за развитие и цените на апартамент в София Западен парк тепърва ще намират своите реални стойности. Това ще задължи инвеститорите да внимават с големината, местоположението и луксозността на апартаментите, които предлагат на пазара за да могат те да бъдат конкурентоспособни и да отговорят на изискванията на колкото се може по-голям брой от потенциалните купувачи.
 
Намерете изгодни обяви за апартаменти в София Западен парк на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_западен_парк_софия/
ТОП Объекты

Цена
от 5 181 682 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 494 157 руб.
до 6 876 058 руб.

Цена
от 2 413 312 руб.

Цена
от 3 871 711 руб.

Цена
от 4 529 906 руб.

Цена
от 5 198 895 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status