+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти в София Красно село – класическият избор
 

апартаменти в софия красно селоКак да търсим апартаменти в София Красно село

Кв. „Красно село“ е един от най-предпочитаните райони на столицата София по отношение на сдобиването с апартамент – дом, който предлага значителни предимства пред останалите типове  жилища. В сегмента на апартаменти в София Красно село през последните две – три години, масовото търсене е насочено към редови или самостоятелни апартаменти в затворени комплекси в квартала, като най-често купувачите са семейства с деца с много добри доходи и желание за качествен живот. В по-високия ценови сегмент – над 100 000 евро, се търсят самостоятелни апартаменти ново строителство, с голям двор, модерни архитектура и интериор и съвременни технологии, но и тук предлагането е слабо.
 

Възможностите за апартаменти в София Красно село са големи

Закупуването на апартаменти в София Красно село е класическата имотна сделка в този район на столицата. Кварталът, разположен до планината Витоша предлага огромни възможности и богат избор на всякакъв вид апартаменти, които са строени през последните 10 – 20 години. От по-стари постройки с ограничени възможности на не особено високи цени, до нови луксозни апартаменти, предлагащи всякакви удобства в затворени комплекси. Те включват целогодишна поддръжка, косене на зелените площи, сигурна охрана, детски площадки, спа центрове и много други подобни възможности. Подобни имоти имат и своята цена заради, което към тях се насочват главно заможни хора, които желаят да използват пълноценно свободното си време в подножието на планината.
 

Апартамент в София Красно село – къде да търсим

Всеки, който се интересува от закупуването или наемането на апартамент в София Красно село е необходимо да се обърне към специализирана агенция за недвижими имоти защото правилната ориентация сред многобройното предлагане и изборът в баланса цена – качество никак не е лек. Апартамент в София Красно село може да се окаже и много добър инвестиционен модел, имайки пред вид курортното лице на района и голямото търсене на уикенд почивките в подножието на планината в уютна семейна обстановка, в семейна среда. Именно заради това апартамент в София Красно село може да носи постоянен и сигурен доход ако се управлява правилно и се инвестира в подобряването на жизнената среда и обстановка в сградата.
 

Апартамент в София Красно село – изборът все още е ограничен

Потенциалните купувачи или наематели на апартамент в София Красно село могат да се сблъскат с неочаквания проблем за трудния избор в морето от предложения. Лесният вариант е дом в затворен комплекс в югозападните части на района, недалече от околовръстния път, където комуникациите са много добре развити, а наблизо се намират големите търговски центрове и увеселителни заведения. Тук въпросът с цената е решаващ, но през последните години във връзка с разрастването на пазара на подобни луксозни имоти, голямото търсене и появилият се дефицит, инвеститорите вече рядко правят компромиси и цената е стабилно висока. Затова е важно да се избере най-балансирания вариант, който да удовлетвори напълно и двете страни по сделката.
 
Намерете изгодни обяви за апартаменти в София Красно село на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_красно_село_софия/
ТОП Объекты

Цена
от 5 198 895 руб.

Цена
от 4 397 209 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 203 357 руб.
до 12 381 123 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 254 574 руб.
до 12 705 494 руб.

Цена
от 4 584 368 руб.

Цена
от 3 871 711 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status