+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Местоположение на апартаменти в София Лагера

апартаменти в София ЛагераМестоположение на апартаменти в София Лагера

Квартал „Лагера“ в София е познат още и под името „Добруджански квартал“ и представлява жилищен комплекс в района на „Красно село“.  Необичайното си име получава от същестувалия на неговата територя военен лагер в миналото. От военния режим обаче отдавна няма и следа. Днес района е едно от най-оживените и предпочитани места за живеене в забързаната българска столица и именно заради това покупката на апартаменти в София Лагера са повече от актуален избор.

Сторителство на апартаменти в София Лагера

Жилищен комплекс „Лагера“ е популярен със своето старо, нискоетажно строителство от 60-те години, както и с ЕПК строителството, създадено през 80-те години. В последните години появата на ново строителство в квартала е все по-често срещано явление, съсредоточено главно около булевард „Акад. Иван Гешов“.  И все пак районът предоставя възможности за откриване на имот според всеки вкус и нужди.

Предимства при покупка на апартамент в София Лагера

Разнообразието в строителството действително е сред предимствата на квартал Лагера. Голям процент от сградите в района са с централно топлозахранване, спестяващо време и средства.Ключовото разположение на района се доказва от наличието на училища и детски градини, както и от близостта му до културен център „Красно село“, спортен комплекс „Славия“ и спортно-конната база „Хан Аспарух“. Всичко това, в съчетание с наличието на голям брой градинки и зеленина

Продажба на апартамент в София Лагера

София е действително предпочитан град за живеене, а квартал Лагера, съчетава в себе си ретро стила на миналото и модерната визия на днешния ден. Носталгията се преплита с модернизъм, за да създаде една перфектна балансирана среда за живеене и развитие.
Развитието на столицата се случва с много бързи темпове, което прави и пазарът на имоти изключително динамичен. Наред с цялото това движение в съвременните условия, интересът към предлаганите имоти и жилища в тази част на София също се засилва. Доброто местоположение и разнообразната архитектура правят квартала един действително актуален и разумен избор за всеки находчив клиент.
 
Можете да откриете много актуални предложения за апартаменти в София Лагера на сайта ни: www.domaza.bg/апартаменти_в_София_Лагера/
ТОП Объекты

Цена
от 4 145 446 руб.

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 599 102 руб.
до 28 203 943 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 145 160 руб.
до 7 497 485 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 301 054 руб.
до 9 304 556 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 429 839 руб.
до 4 656 054 руб.

Цена
от 3 834 398 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status