+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Търсене на апартаменти в София Лозенец

апартаменти в софия лозенецАктуални обяви за апартаменти в София Лозенец

Лозенец е разположен непосредствено до центъра на София. На запад граничи с Южния парк, което го прави особено привлекателен за хора, които предпочитат да живеят сред повече зеленина и чист въздух. В квартала са ситуирани много магазини, търговски центрове, кафенета и важни административни сгради. Жилищното строителство е разнообразно. В Долни Лозенец има предимно стари нискоетажни кооперации и къщи. В Горни Лозенец през 70-те години на миналия век са строени и високи жилищни блокове. Пазарът за недвижими имоти е много активен. Търсенето и предлагането на апартаменти в София Лозенец е голямо, като офертите в сайтовете на агенциите се отличават с разнообразие.
 

Продажба на апартаменти в София Лозенец

В Лозенец се предлагат жилища с различна площ. Най-много са офертите за тристайни и четиристайни апартаменти, следвани от двустайните. Цените са като цяло високи, защото кварталът се смята за престижен. Многостаен апартамент, тип тризонет, може да бъде закупен за близо 250 хил. евро.  Цените на големите жилища са около и над 150 хил. евро.
 

Покупка на обзаведен апартамент в София Лозенец

През последните години не са малко хората с добри финансови възможности, които се ориентират към покупка на напълно обзаведено луксозно жилище. Обикновено този тип клиенти залагат на голямата площ и панорамното разположение на сградата, като търсят и допълнителните удобства на модерните кооперации. Просторно жилище с дизайнерско обзавеждане на бул. „Черни връх” се продава за 220 хил. евро. Шокозен многостаен апартамент в долната част на квартала се предлага за сумата от половин млн. евро. Обзаведено тристайно жилище в Лозенец може да се купи и срещу далеч по-скромна сума. Чудесен апартамент с площ около 100 кв. м. се продава за 130 хил. евро.
 

Избор на нов апартамент в София Лозенец

Много купувачи се ориентират към офертите директно от строител.  Желаещите да се сдобият с чисто ново жилище на изгодна цена имат добри възможности за избор. Партерен апартамент в новострояща сграда ще излезе на купувачите около 970 евро/кв.м. Четиристаен имот в чисто нова луксозна кооперация се продава на фина шпакловка за 260 хил. евро. Многостайно жилище в представителна сграда от висок клас може да бъде закупено за малко под 240 хил. евро. На средни цени над 1000 евро/кв. м се продават жилища в сгради в строеж.  Двустаен апартамент в долната част на Лозенец, с гледка към Витоша, може да бъде закупен за около 100 хил. евро.

Намерете изгодни оферти за апартаменти в София Лозенец на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_лозенец/
ТОП Объекты

Цена
от 5 572 985 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 433 857 руб.
до 13 272 016 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 304 921 руб.
до 9 315 457 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 32

Цена
от 3 421 380 руб.
до 13 619 727 руб.

Цена
от 4 855 859 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status