+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Покупка на апартаменти в София Малинова Долина от строител това е харесван вариант

апартаменти в софия малинова долина от строителИма добри възможности за закупуване на апартаменти в София Малинова Долина от строител

Не са малко купувачите, които се интересуват от офертите за апартаменти в София Малинова Долина от строител. Това е харесван вариант да се снабдят с жилището, което отговаря на техните изисквания, по редица причини. От една страна новото строителство тук е активно и винаги могат да разчитат, че ще няма да се налага да правят компромис по отношение на етаж, на който ще се намира имота, или на неговото изложение. Може да се направи договорка със строителя за промяна на оформлението на вътрешните пространства, разбира се, доколкото архитектурният план го позволява, като по този начин се спестява от бъдещи ремонти. И не на последно място е редно да се отбележи, че цените на жилищата в незавършени сгради са по-ниски, а и има възможност за разсрочено изплащане на сумата по сделката.
 

Къде да намерим апартаменти в София Малинова Долина от строител

В специализираните за имоти сайтове и портали има много оферти, предлагани директно от инвеститора. Чрез задаването на подходящи филтри можете да селектирате само отговарящите на вашите критерии – по отношение на точна локация, квадратура, и всичко, което е важно за вас. Ако имате предпочитания към някоя от строителните компании, проверете на нейния сайт. Там ще намерите информация за обектите, строящи се в момента, и за непродадените площи, ще разберете и за бъдещите им проекти. Ако някой от тях ще е на територията на Малинова Долина – не се колебайте, свържете се веднага и научете всичко, което ви интересува. Не отлагайте, на новите строежи в квартала се гледа с много добро око и жилищата в сгради, които се строят, бързо се разпродават.
 

Разходете се и разгледайте апартаменти в Малинова Долина от строител

Разходете се из квартала и се огледайте – ще забележите, че строежите изобщо не са малко. Изберете къде точно искате да е вашият нов дом. Със сигурност в близост ще намерите обект, който в момента се изгражда. Проверете добре фирмата изпълнител, информация в момента лесно се намира. Посетете и други обекти, построени от нея, за да се убедите в качеството им и действайте – цените на имотите Малинова Долина растат.
 

За колко се купува апартамент в София Малинова Долина от строител

Зависи преди всичко от степента на завършеност на сградата. Средните за района цени са около 870 евро/кв.м. Нека това да ви служи за ориентир, но знайте, че цената зависи от много фактори.
 
Повече информация за пазара на имоти в Малинова Долина и разнообразни оферти, предоставени ни от строителни фирми ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_малинова_долина_от_строител/
ТОП Объекты

Цена
от 4 801 895 руб.

Цена
от 3 777 436 руб.

Цена
от 4 055 423 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.

Цена
от 4 744 849 руб.

Свободные квартиры: 6

Цена
от 2 612 505 руб.
до 4 076 704 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status