+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Пазарът на апартаменти в София Манастирски Ливади е активен

апартаменти в софия манастирски ливади западТърсят се новопостроени апартаменти в София Манастирски Ливади Запад

Пазарът на апартаменти в София Манастирски Ливади Запад е изключително активен през последните година-две. Факт е, че заради проблеми с инфраструктурата имаше момент, когато търсенето в района намаля, но това вече е в миналото. Днес кварталът отново се определя като един от най-перспективните столични райони и място, отличаващо се с много ново строителство.
 

Причини за интереса към офертите за апартаменти в София Манастирски Ливади Запад

Безспорното предимство на квартала е бързата връзка с централната градска част, за която спомага бул. „България“, а източните и западните райони разчитат на Околовръстен път. Добрата транспортна комуникация се допълва от спокойствието, зеленината, прохладата и чистият въздух, характерни за южните за града квартали. Близостта до Витоша е причина за тези природни дадености. На фона на всичко това трябва да се спомене и наличието на удобства – богата магазинна мрежа, детски градини и училище в близост – в кв. Павлово.
 

Кой търси апартамент в София Манастирски Ливади Запад

Голяма част от интересуващите се от покупка на жилище тук, са млади семейства. Те оценяват перспективите на района, както и добрата среда за отглеждане на деца. Облекчените условия по банково кредитиране им дават възможност да се оглеждат за по-просторни квадратури, броят на продажбите на тристайни апартаменти е расте, споделят своите впечатления брокери на имоти.
 

Покупка на апартаменти в Манастирски Ливади София Запад

Цените, на които се извършват сделките, са по-скоро в средния за града диапазон, като тенденцията е към покачване. Освен заради големия интерес, те растат и поради факта, че в офертите преобладава новото строителство, а то е скъпо. Средната стойност, на която се продава квадратният метър жилищна площ, доближава 1 000 евро.
 
Изключително богата селекция от оферти за продажба на апартаменти в София ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_манастирски_ливади_запад/
ТОП Объекты

Цена
от 4 740 641 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 071 806 руб.
до 7 241 106 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 577 147 руб.
до 6 030 121 руб.

Цена
от 4 003 691 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 312 554 руб.
до 12 803 175 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 188 173 руб.
до 6 565 581 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status