+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Пазарът на апартаменти в София Манастирски Ливади е активен

апартаменти в софия манастирски ливади западТърсят се новопостроени апартаменти в София Манастирски Ливади Запад

Пазарът на апартаменти в София Манастирски Ливади Запад е изключително активен през последните година-две. Факт е, че заради проблеми с инфраструктурата имаше момент, когато търсенето в района намаля, но това вече е в миналото. Днес кварталът отново се определя като един от най-перспективните столични райони и място, отличаващо се с много ново строителство.
 

Причини за интереса към офертите за апартаменти в София Манастирски Ливади Запад

Безспорното предимство на квартала е бързата връзка с централната градска част, за която спомага бул. „България“, а източните и западните райони разчитат на Околовръстен път. Добрата транспортна комуникация се допълва от спокойствието, зеленината, прохладата и чистият въздух, характерни за южните за града квартали. Близостта до Витоша е причина за тези природни дадености. На фона на всичко това трябва да се спомене и наличието на удобства – богата магазинна мрежа, детски градини и училище в близост – в кв. Павлово.
 

Кой търси апартамент в София Манастирски Ливади Запад

Голяма част от интересуващите се от покупка на жилище тук, са млади семейства. Те оценяват перспективите на района, както и добрата среда за отглеждане на деца. Облекчените условия по банково кредитиране им дават възможност да се оглеждат за по-просторни квадратури, броят на продажбите на тристайни апартаменти е расте, споделят своите впечатления брокери на имоти.
 

Покупка на апартаменти в Манастирски Ливади София Запад

Цените, на които се извършват сделките, са по-скоро в средния за града диапазон, като тенденцията е към покачване. Освен заради големия интерес, те растат и поради факта, че в офертите преобладава новото строителство, а то е скъпо. Средната стойност, на която се продава квадратният метър жилищна площ, доближава 1 000 евро.
 
Изключително богата селекция от оферти за продажба на апартаменти в София ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_манастирски_ливади_запад/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 774 542 руб.
до 26 579 451 руб.

Цена
от 5 254 459 руб.

Цена
от 4 436 920 руб.

Цена
от 4 625 769 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 516 682 руб.
до 6 938 155 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 580 515 руб.
до 5 884 003 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status