+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Предлаганите апартаменти в София Овча Купел 1 са сравнително нови

апартаменти в софия овча купел 1Повече се търсят апартаменти в София Овча Купел 1

Интересът към офертите за апартаменти в София Овча Купел 1 расте. Обновяването на квартала и подобряването на транспортните връзки оказаха своето положително влияние върху развитието на имотния пазар тук. Границите на комплекса са очертани от кв. „Славия” на изток  ул. „Обиколна” на север, с кв. „Горна баня” и ЖК "Обеля-2" на запад, и с кв. „Павлово” и кв. „Княжево” на юг. Това е сравнително нов жилищен комплекс, активното му застрояване започна преди 20-25 години. Преобладават панелните и ЕПК блоковете, но нови, тухлени кооперации, изградени през последното десетилетие обновяват облика и правят мястото модерно и удобно за жителите му.
 

Какви апартаменти в София Овча Купел 1 се продават

Тристайните апартаменти в офертите за продажба преобладават, следват ги двустайните. За разлика от други столични квартали, интересуващите се от маломерните квадратури на едностаен също има сред какво да избират. Цените започват от 43 000 – 45 000 евро за жилище с една спалня и кухня и 67 000 – 70 000 за такова с две спални.
 

По-ниски цени за покупка на апартамент в София Овча Купел 1

Ако искате да заживеете в нов, качествен имот, строен по последни изисквания и с най-новите материали и технологии, възможности няма да ви липсват. Освен това можете да разчитате на добри цени, особено ако се ориентирате към сделка „на зелено”. Покупката директно от инвеститор също има редица предимства, като едно от тях е, че ще спестите средства от комисионна.
 

Какво оглеждат купувачите при покупка на апартаменти Овча Купел 1 София

При оглед се оглеждат всички детайли по състоянието на имота. Важно е къде точно се намира – има ли в близост спирка на градския транспорт, магазини, училище, достатъчно места за паркиране. Обръща се внимание и на функционалността на помещенията. Не забравяйте ,че в новото строителство средната полезна площ е по-малка, затова преценявайте внимателно и планирайте така, че жилището да ви е удобно и след години. Слънчевият апартамент е идеалният вариант. Най-доброто разположение е юг, ако няма възможност предпочетете източно или западно изложение.
 
Разчитайте на разнообразие от оферти за продажба на апартаменти София на: www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_овча_купел_1/
ТОП Объекты

Цена
от 4 055 423 руб.

Цена
от 4 605 856 руб.

Цена
от 4 744 849 руб.

Цена
от 5 427 551 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 098 575 руб.
до 7 334 669 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status