+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Повече се търсят апартаменти в София Павлово

апартаменти в софия павловоНовото строителство предлага още апартаменти в София Павлово

За Павлово е характерно ниското строителство. Там, както в повечето крайградски южни зони, преобладават къщите. Но има много хора, които искат да заживеят в красивия квартал и това провокира строителните предприемачи. Те успешно се възползват от свободните за застрояване терени и възможностите за покупка на апартаменти в София Павлово нарастват.
 

Какво прави предлаганите апартаменти в София Павлово толкова харесвани

Както вече споменахме - е локацията. Павлово е изходна точка за любителите на туризма. Близостта на Витоша дава и много зеленина и свеж въздух, а това са характеристики, на които се обръща огромно внимание. В допълнение, добрите транспортни комуникации също благоприятстват развитието на кокетния квартал. Изградена велоалея води до площад Руски Паметник, а от там но НДК и Южния парк се стига лесно. Два трамвая, тролейбус и два три автобусни линии отвеждат жителите до различни столични райони. Най-бързата връзка с автомобил до центъра се осъществява по бул. „Цар Борис III“.

При покупка на апартамент в София Павлово няма да ви липсват удобства

Ако имате деца, можете да сте спокойни, че за тях има детска градина, училище и гимназия. Винаги ще можете да разчитате на разнообразието от магазини и центрове за услуги. Инфраструктурата е отлична, вътрешните за квартала улици са поддържани. Всичко това определено влияе на пазара на имоти и повишава цените им.
 

Какви апартаменти в Павлово София се предлагат

Двустайните и тристайните жилища преобладават в офертите, едностайните са малко. Големи квадратури, макар и не много, предоставят добър избор. Новото строителство е на почит, има и възможности за покупка „на зелено“ вариант, ставащ все по-популярен напоследък. Цените все още не са достигнали до психологичната бариера от 1 000 евро/кв.м., но скоро и това ще стане, прогнозират анализатори, което е още една основателна причина на офертите за имоти от района да се обръща голямо внимание.
 
Повече информация за предлаганите за продажба апартаменти в Павлово ще намерите на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_павлово_софия/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 956 333 руб.
до 27 591 463 руб.

Цена
от 4 744 849 руб.

Цена
от 2 527 823 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status