+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Ръст на сделките за продажба на апартаменти, отчитат брокери. Купуването е с цел отдаване на апартаменти в София под наем
 

апартаменти в софия под наемПовишава се търсенето на апартаменти в София под наем

 
София е едно от най-предпочитаните места за живеене и за работа. Строителството е един от секторите, които са най-бързо развиващи се. В града се построиха много нови сгради с модерни визии, отговарящи напълно на един европейски град.  Изборът от жилища е голям, а цените не са никак ниски. Затова повечето от новодошлите предпочитат да наемат апартаменти в София под наем.
 

Търсенето на апартаменти в София под наем се дължи на развитието на града

 
София е с добре развита икономика, образование и инфраструктура. Затова и привлича хора от цялата страна.  Апартаменти под наем се търсят масово от млади семейни или несемейни двойки. Те предпочитат двустайни обзаведени апартаменти. Цените са в зависимост от квартала, типа сграда, старо или ново строителство, интериора на апартамента, мебелировката и много детайли.
 

Предложенията за апартамент в София под наем са подходящи за студенти

 
Многостайните апартаменти са подходящи за отдаване на студенти. Те често наемат жилище с други свои състуденти, за да си разделят разходите за наем. Предпочитани локации от студентите са квартирите около софийските университети. Има и оферти за нощувки, от тях се възползват чужденците и хората от други градове на страната, които са дошли за няколко дни на почивка.
 

Апартамент в София под наем – важни са локацията и качеството

 
Цените на жилищата под наем в София зависят в най-голяма степен от локацията и качеството на сградите. Сред най – предпочитаните квартали за наемане на апартамент са около Центъра, „Докторски паметник“, „Лозенец“, „Бояна“ и като цяло районите в подножието на Витоша планина, където въздухът е чист, а квартала спокоен и озеленен. В тези квартали най – вече се купуват апартаменти, които се отдават под наем. Собствениците им имат добра възможност за сигурни ежемесечни доходи.
 
https://www.domaza.bg/апартаменти_в_софия_под_наем/
ТОП Объекты

Цена
от 5 376 117 руб.

Цена
от 4 740 641 руб.

Цена
от 5 384 944 руб.

Цена
от 4 003 691 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 071 806 руб.
до 7 241 106 руб.

Цена
от 2 495 577 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status