+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Повечето апартаменти в София Редута са в отлично състояние
 

апартаменти в софия редутаИзборът на апартаменти в София Редута е привлекателен

Редута е не голям столичен квартал, харесван и за живеене, и за инвестиция. Въздухът там е чист – разположен е в най-високата част на столицата. Има много зелени площи, които създават усещането за простор и уют. На офертите за апартаменти в София Редута се  гледа с добро око. Освен отличните условия за живот, отчита се и близостта до центъра на града. От широкия център го дели само бул. "Ситняково”.
 

Новопостроени апартаменти в София Редута

Кварталът е привлекателен и за строителните предприемачи, през последните години тук бяха построени съвсем не малко нови, модерни кооперации, които се отличават със съвременния си изглед и функционалното разпределение на вътрешните пространства. Иначе, от старото строителство преобладават 6-7 етажните тухлени блокове и еднофамилните къщи, панелните блокове не са много. Те са разположени предимно в североизточната част на квартала.
 

Какво е важно при избор на апартамент в София Редута

За да живеете в жилището, което си представяте, още при огледите трябва да обърнете внимание на редица детайли. Огледайте добре разпределението на площите и до колко те отговаря на вашите планове за визия на бъдещия ви дом. Вероятно е след покупката да искате да направите вътрешни преустройства, трябва да сте сигурни, че нищо няма да ви попречи да го сторите. Обърнете внимание и на изложението и гледката, която се открива през прозорците. По-високите етажи определено предлагат повече простор, но съобразете и наличието на асансьор.
 

Местонахождението при покупка на апартаменти Редута

Няма да ви е трудно да си осигурите жилище с удобна по отношение на комуникативността локация. Спирките на градския транспорт са удобно разположени, обслужват се от седем автобусни и две трамвайни линии, а по бул. „Ситняково” лесно се стига до основни пътни артерии и останалите столични зони.
 
Ако планирате покупка на апартамент в София не се колебайте, изберете на: www.domaza.bg/апартаменти_в_редута_софия/
ТОП Объекты

Цена
от 5 560 795 руб.

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 586 888 руб.
до 28 129 040 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 868 661 руб.
до 4 190 711 руб.

Цена
от 4 837 295 руб.

Цена
от 4 134 437 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 693 963 руб.
до 6 227 042 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status