+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Търсенето на апартаменти в София Стрелбище активизира новото строителство
апартаменти в София СтрелбищеРъст в продажбата на апартаменти в София Стрелбище бележи статистиката

Търсенето на апартаменти в София Стрелбище активизира новото строителство

Квартал Стрелбище се намира в южната част на столицата. Интересът към офертите за продажба на апартаменти в София Стрелбище е голям – това е един от предпочитаните за живеене райони на големия град. Предпоставките за високия интерес към него са много, но местоположението му е основната сред тях. За живеещите в квартала едни от най-големите удобства са близостта до Идеален център и до Южния парк. Не са за пренебрегване и бул. „П. Ю. Тодоров“ и бул. „България“, които очертават източната и северозападната граници на района и благодарение на които пътуването до останалите квартали е лесно и бързо. Новото строителство обновява се съчетава много успешно със старите панелни ЕПК и тухлени сгради, а интересът към него е огромен.

Търсят се апартаменти в София Стрелбище в новопостроени сгради

Нови строежи в квартала се срещат все по-рядко. Свободни, подходящи за това терени се намират трудно и поради тази причина почти всички имоти в строящи се в  момента сгради се разпродават „на зелено“. Цената им е с около 10 – 12% по-висока от старото строителство и достига стойности от  1 150 евро/кв.м. Характерно за новите кооперации е, че те рядко надвишават 5-6 етажа.

В офертите, предлагащи апартамент в София Стрелбище, точното местоположение е важно

Купувачите обръщат голямо внимание на офертите, в които се предлагат жилища в близост до бул. „България“, а улиците „Нишава“, „Хайдушка гора“ и „Бадемова гора“, особено в частта около Южния парк привличат най-силно вниманието. Разбира се, и в останалите зони на квартала пазарът на имоти е изключително активен.

Малък апартамент в София Стрелбище се купува трудно

Не са много офертите, в които се продават едностайни жилища. Далеч по-добър е изборът при двустайните и тристайните. В сравнение със същия период през изминалата година, те се продават с около 9% по скъпо, на цени от 1 050 – 1 070 евро/кв.м. Вариантите при многостайните апартаменти са не са малко. Има и добри оферти в сегмента на луксозните предлагания, където продажните цени могат да надвишат 200 000 евро, но са напълно оправдани от състоянието на жилището и обзавеждането, с което то се продава.
Най-добрите оферти за продажба на апартаменти в София събрахме за вас на: www.domaza.bg/недвижими_имоти_в_София/
ТОП Объекты

Цена
от 4 003 691 руб.

Цена
от 3 729 250 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 577 147 руб.
до 6 030 121 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 893 109 руб.
до 27 239 501 руб.

Цена
от 5 358 317 руб.

Цена
от 4 547 103 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status