+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Търсене на апартаменти в Стара Загора без посредник

апартаменти в стара загора без посредникРазнообразие на апартаменти в Стара Загора без посредник

Стара Загора е един от основните икономически центрове в страната и важен транспортен възел за Южна България. Това го прави привлекателно място за работа и живот и предпоставя голяма динамика на пазара на недвижими имоти. Все по-често сред обявите в интернет има такива за апартаменти в Стара Загора без посредник. Причината е в това, че много от собствениците на жилища предпочитат сами да търсят купувачи и да реализират продажба, без да плащат допълнителни комисионни такси на брокери. Това ги освобождава и от ангажимента да подписват задължаващи договори, чиито срокове стриктно трябва да спазват.
 

Покупка на апартаменти в Стара Загора без посредник

Покупката на жилище винаги е свързана с разглеждане на голям брой предложение първо в интернет, а след това, при интерес, и на място. Офертите са много подробни, като включват пълно описание на предлагания имот със снимки и допълнителни екстри като пълно обзавеждане, локално отопление, поставяни допълнително изолации и други. На пазара за недвижими имоти в Стара Загора има много изгодни предложения за едностайни и многостайни апартаменти, модерно обзаведени ателиета, мезонети и апартаменти със статут на офиси. Желаещите да закупят жилище обикновено се насочват към няколко предложения, като след един или два огледа вземат решение на кой точно имот да се спрат.
 

Наем на апартамент в Стара Загора без посредник

Сред офертите за имоти в Стара Загора има и много такива за наеми на жилища. Обикновено се търсят апартаменти дългосрочно от работещи и служители, както и от студенти. Не липсват и предложения за квартири под наем. Най-предпочитани са средно големите жилища, но вкусът е индивидуален и зависи от нуждите на конкретния наемател. Работещите със семейства се насочват към двустайните апартаменти, които може и да не са напълно обзаведени. Студентите избират малки жилища или, ако наемат такова заедно със свой приятел състудент, могат да изберат по-голям апартамент и да делят разходите, включително и за консумативи като ток, вода, кабелна телевизия и интернет.
 

Наем на луксозен апартамент в Стара Загора без посредник

Част от собствениците предлагат напълно обзаведени, луксозни апартаменти под наем. Дългосрочно или за нощувки, тези жилища се отличават с повече удобства , а често и с красиво дизайнерско обзавеждане. В тях има вградени кухни и допълнителни екстри като перални и сушилни помещения и т.н. Все по-често в предлаганите апартаменти има безжичен интернет, който осигурява повече удобство и мобилност при ползване на услугата.

Намерете изгодни оферти за апартаменти в Стара Загора без посредник на: http://www.domaza.bg/апартаменти_в_стара_загора_без_посредник/
ТОП Объекты

Цена
от 5 454 523 руб.

Цена
от 4 605 856 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 716 843 руб.
до 6 108 037 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.

Цена
от 4 801 895 руб.

Цена
от 4 744 849 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status