+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Възможности за покупка на апартаменти Оборище от строител

апартаменти оборище от строителВсе още има апартаменти Оборище от строител

Пазарът на имоти в тази част на столицата е изключително засилен, което поставя и цените във високия за града диапазон. Централното местоположение е най-силният мотив за растящото търсене. Интересът към новото строителство е голям, но трябва да се отбележи, че с течение на времето подобни оферти ще се срещат все по-рядко. Местата за застрояване намаляват, което е още една причина офертите за жилищата ново строителство да се разглеждат активно. Един добър начин за сдобиване с новопостроен имот е покупката да бъде направена преди завършването на сградата. Много от купувачите са наясно с това, поради което зачестяват сделките с апартаменти Оборище от строител.
 

Какви апартаменти Оборище от строител се продават

Търсите маломерен апартамент? Тогава ще ви е най-трудно. Новото строителство рядко залага в проектите си подобни квадратури. Възможно е да се преустрои голям апартамент, още в етап на изграждане на сградата, но трябва строителният предприемач да се съгласи. А и можете да сте сигурни, че цената, която ще заплатите ще е адекватна на тази за двустаен апартамент. А двустайните присъстват по-често като вариант за покупка „на зелено”. Продават се за средно 1 450 евро/кв.м.
 

Тристаен апартамент в Оборище от строител

Във всички квартали на столицата вниманието към по-обширните квадратури расте. Така е и в Оборище, инвеститорите се съобразяват с това и увеличават възможностите за покупка на подобен апартамент. Предлагат ги основно в елитни кооперации. Разходете се около парка Заимов, по улиците „Стара планина”, „Чумерна”, „Черковна” и „Мадрид” и булевардите „Дондуков” и „Васил Левски” и ще ги видите.
 

Луксозни апартаменти от строител Оборище

Разбира се, че луксът е сериозно застъпен тук, престижният квартал има нужда от подобни имоти. Цените а незавършените четиристайни започват от 280 000 евро и надвишават 400 000 евро.
 
Всичко за пазара на имоти в София, както и разнообразие от оферти за продажба на апартаменти ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_оборище_от_строител/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 204 661 руб.
до 12 386 160 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 549 912 руб.
до 5 833 713 руб.

Цена
от 4 398 998 руб.

Цена
от 2 414 293 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 733 734 руб.
до 26 352 277 руб.

Цена
от 5 201 010 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status