+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Нараства търсенето на апартаменти под наем във Варна Аспарухово
апартаменти под наем във Варна АспаруховоОфертите за апартаменти под наем във Варна Аспарухово не винаги са достатъчно

Нараства търсенето на апартаменти под наем във Варна Аспарухово

Аспарухово привлича вниманието на тези, които търсят да наемат квартира. Той предлага добро съчетание между условия за живот, месечни разходи за наем и комуникативност на района. Известен е със своята широка плажна ивица, чистите си плажове, спокойствието и зеленината във вътрешността на квартала. Намира се в южната част на града, с който се свързва с известният Аспарухов мост. По него до центъра се стига много удобно и бързо. Градския транспорт е богато представен с много автобусни и две тролейни линии. Търсенето на апартаменти под наем във Варна Аспарухово е по-активно в сравнение с предишни години, но офертите не винаги успяват да отговорят качествено.

Интересът към офертите за апартаменти под наем във Варна Аспарухово е напълно оправдан

Освен лесния достъп до основната част на града и приятната среда за живот, жителите на квартала се чувстват комфортно и заради удобствата, на които могат да разчитат. Аспарухово е предпочитано място за летен отдих, туризмът е един от най-важните отрасли в региона. Поради тази причина има много кафенета, ресторанти и пицарии, разнообразни търговска мрежа и центрове за услуги.

Обява за апартамент под наем във Варна Аспарухово, в близост до морето

Най-голям интерес за бъдещите наематели представляват предложенията за апартаменти, които се намират в близост до морето и плажната ивица. Аспаруховият плаж се намира между Аспаруховия парк и горите на нос Галата. От там се открива красива панорамна гледка към гр. Варна и Варненския залив. Кооперациите, които са в близост, са най-атрактивни.

Най-много са обявите за двустаен апартамент под наем във Варна Аспарухово

Двустайните апартаменти присъстват най-често в обявите за отдаване под наем, но въпреки това броят им не винаги предоставя добър избор. Пазарът има нужда от по-голямо разнообразие. Предлагат се за около 150 евро на месец. Трудно се намират тристайни и по-големи жилища, офертите за такива са малко. Не са достатъчни и вариантите за едностайни. Техният брой нараства в активния летен сезон, когато се отдават краткосрочно, но дългосрочното наемане на малки апартаменти е сред не много алтернативи.
Винаги, когато се нуждаете от апартамент под наем във Варна, можете да разчитате на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_във_Варна_Аспарухово/
ТОП Объекты

Цена
от 4 793 030 руб.

Свободные квартиры: 113

Цена
от 4 106 114 руб.
до 28 712 731 руб.

Цена
от 3 903 569 руб.

Цена
от 2 630 549 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 183 858 руб.
до 7 632 737 руб.
Город: Варна

Свободные квартиры: 4

Цена
от 4 606 094 руб.
до 11 652 804 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status