+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Нараства търсенето на апартаменти под наем във Варна Аспарухово
апартаменти под наем във Варна АспаруховоОфертите за апартаменти под наем във Варна Аспарухово не винаги са достатъчно

Нараства търсенето на апартаменти под наем във Варна Аспарухово

Аспарухово привлича вниманието на тези, които търсят да наемат квартира. Той предлага добро съчетание между условия за живот, месечни разходи за наем и комуникативност на района. Известен е със своята широка плажна ивица, чистите си плажове, спокойствието и зеленината във вътрешността на квартала. Намира се в южната част на града, с който се свързва с известният Аспарухов мост. По него до центъра се стига много удобно и бързо. Градския транспорт е богато представен с много автобусни и две тролейни линии. Търсенето на апартаменти под наем във Варна Аспарухово е по-активно в сравнение с предишни години, но офертите не винаги успяват да отговорят качествено.

Интересът към офертите за апартаменти под наем във Варна Аспарухово е напълно оправдан

Освен лесния достъп до основната част на града и приятната среда за живот, жителите на квартала се чувстват комфортно и заради удобствата, на които могат да разчитат. Аспарухово е предпочитано място за летен отдих, туризмът е един от най-важните отрасли в региона. Поради тази причина има много кафенета, ресторанти и пицарии, разнообразни търговска мрежа и центрове за услуги.

Обява за апартамент под наем във Варна Аспарухово, в близост до морето

Най-голям интерес за бъдещите наематели представляват предложенията за апартаменти, които се намират в близост до морето и плажната ивица. Аспаруховият плаж се намира между Аспаруховия парк и горите на нос Галата. От там се открива красива панорамна гледка към гр. Варна и Варненския залив. Кооперациите, които са в близост, са най-атрактивни.

Най-много са обявите за двустаен апартамент под наем във Варна Аспарухово

Двустайните апартаменти присъстват най-често в обявите за отдаване под наем, но въпреки това броят им не винаги предоставя добър избор. Пазарът има нужда от по-голямо разнообразие. Предлагат се за около 150 евро на месец. Трудно се намират тристайни и по-големи жилища, офертите за такива са малко. Не са достатъчни и вариантите за едностайни. Техният брой нараства в активния летен сезон, когато се отдават краткосрочно, но дългосрочното наемане на малки апартаменти е сред не много алтернативи.
Винаги, когато се нуждаете от апартамент под наем във Варна, можете да разчитате на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_във_Варна_Аспарухово/
ТОП Объекты
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 443 694 руб.
до 13 708 554 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 456 253 руб.
до 13 358 575 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 326 476 руб.
до 9 376 212 руб.

Цена
от 2 603 835 руб.

Цена
от 3 891 024 руб.

Цена
от 4 887 528 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status