+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Пазарът на апартаменти под наем във Варна Бриз е активен
апартаменти под наем във Варна БризИнтересът към офертите за апартаменти под наем във Варна Бриз расте

Пазарът на апартаменти под наем във Варна Бриз е активен

Развива се пазарът на наемите в кв. Бриз във Варна. Районът приковава все по-силно вниманието въпреки, че е отдалечен от централната част на града. Търсенето поддържа цените стабилни, а броят на офертите не винаги е достатъчен за добър избор. Интересът към офертите за апартаменти под наем във Варна Бриз е предизвикан от много фактори, основният от които е в условията за живот. Кварталът е определен като един от най-динамично развиващите се в Морската ни столица и това е защото новото строителство е изключително активно, а удобствата се увеличават постоянно. На негова територия се изграждат много нови магазини и центрове за услуги, транспортните комуникации се подобряват. Градския транспорт е добре уреден, а широк булевард позволява пътуването с личен автомобил да е бързо и безпроблемно. Нова велоалея свързват центъра с гимназиите в Бриз, предстои изграждането на скоростна автобусна линия, стигаща до кв. Владиславово.

Близостта до морето е най-привлекателна при предлаганите апартаменти под наем във Варна Бриз

Няма как да се пропусне фактът, че квартал Бриз се намира много близо до морето и до едни от най-харесваните плажове - „Четвърта буна“ и „Почивка“. Пеш лесно се стига до красивата Морска градина. Поради специфичното си разположение, красиви гледки към морето има от почти всеки апартамент.

Двустаен апартамент под наем във Варна Бриз – обявата, която е най-разглеждана

На най-голямо внимание се радват офертите, в които се отдават двустайни апартаменти. Алтернативите не са малко, цените започват от 200 евро на месец. Може да се намерят и такива с по-нисък наем, но те са по-скоро рядкост. При тристайните също има сред какво да се избира. В болшинството от случите те се отдават с обзавеждане, каквито са всъщност изискванията на повечето наематели.

Луксозен апартамент под наем във Варна Бриз – интересът е голям

Има сред какво да избират и тези, които са насочили своето търсене към луксозния сегмент на имотите. Въпреки това се усеща, че пазарът има нужда от повече варианти, интересът към такъв тип оферти расте. Луксозните панорамни апартаменти с бутиково обзавеждане и пълно техническо оборудване се отдават за над 1 000 евро на месец.
Нуждаете ли се от апартамент под наем във Варна? Направете своя добър избор на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_във_Варна_Бриз/
ТОП Объекты

Цена
от 3 777 436 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.

Цена
от 4 055 423 руб.

Свободные квартиры: 6

Цена
от 2 612 505 руб.
до 4 076 704 руб.

Цена
от 4 801 895 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status