+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Агенциите за имоти предлагат разнообразни оферти за апартаменти под наем във Варна Генералите
апартаменти под наем във Варна ГенералитеМлади хора се интересуват от апартаменти под наем във Варна Генералите

Агенциите за имоти предлагат разнообразни оферти за апартаменти под наем във Варна Генералите

Вниманието към обявите за апартаменти под наем във Варна Генералите е предизвикано преди всичко от разположението на района. Той е съвсем близо до идеалния център на града и в това е неговото огромно преимущество пред останалите варненски квартали. Сградният фонд е добре поддържан, междублоковите пространства са озеленени.  Застрояването е предимно с тухлени кооперации и ЕПК блокове. Тези, които са решили при избора си да се доверят на агенция за недвижими имоти ще останат доволни от разнообразието, което те могат да предложат. Освен това брокерите добре познават имотите, които предлагат и ще ви предложат оглед само на апартаменти, които в максимална степен отговарян на вашите изисквания.

Интересът към офертите апартаменти под наем във Варна Генералите е голям

На територията на квартала се намира Медицински Университет Варна, което до голяма степен обяснява активния пазар на наемите. Не само студенти, бъдещи лекари, го определят като такъв. Квартири в района търсят и млади хора, учащи в други варненски университети или такива, които са решили да свържат професионалната си реализация с града. Те разчитат на добрите условия за живеене – тази зона на Варна е много добре устроена. В източната част намира големият пазар „Чаталджа“, а на партерните етажи на кооперациите във вътрешността са изградени много кафенета, спортни и детски центрове, има клонове на банки, разнообразни със своите стоки магазини. В южната част е бул. „8-ми Приморски полк“, а булевардите „Цар освободител“ и „Сливница“ го пресичат. Те позволяват бързи и удобни връзки с останалите части на големия град.

Предпочитат се оферти за обзаведен апартамент под наем във Варна Генералите

Клиентите се насочват предимно към квартири с обзавеждане, споделят впечатленията си брокери на имоти. В унисон с техните изисквания, повечето от офертите са точно такива. Рядко се предлага частично обзаведено или необзаведено жилище под наем. За последните дванадесет месеца двустайните апартаменти, най-търсените, не са променили съществено своите наеми. Необзаведените се отдават за около 130 евро на месец, но обявите за такива са единични. Квартира с мебелировка, бяла и черна техника се наема за между 170 – 250 евро на месец.

Голям апартамент под наем във Варна Генералите се намира по-трудно

Пазарът име нужда от повече предлагания на апартаменти с големи под наем. Кварталът предизвиква интереса и търсене има, но изборът е малък. Едностайни също трудно се намират, причина за това е, че голяма част от тях се отдават на фирми като офиси и вариантите за частни лица не са много. Ако търсите апартамент под наем във Варна Генералите, най-добрият избор ще направите на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_във_Варна_Генералите/
ТОП Объекты

Цена
от 3 582 659 руб.

Цена
от 5 183 790 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 204 661 руб.
до 12 386 160 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 255 898 руб.
до 12 710 663 руб.

Цена
от 4 531 749 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 004 324 руб.
до 7 005 255 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status