+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Търсят се апартаменти под наем в Банско

апартаменти под наем в банскоПазарът на апартаменти под наем в Банско е все по-активен

За няколко години Банско се помени много и се превърна в елитно курортно селище. Привлекателно е през лятото, заради прекрасната природа и условията за почивка. По-популярно е през зимата – в Банско има отлични условия за ски-туризъм, които са все по-високо ценени от наши и чуждестранни любители на този тип почивка. Предлаганите апартаменти под наем в Банско увеличават своя брой – това е пряк резултат от активната строителна дейност, съпътстваща развитието на района. Новото строителство даде тласък на пазара на имоти – увеличиха се продажбите, цените се покачват, търсенето не намалява. Може спокойно да се каже, че тенденцията за покупка на имот с инвестиционна цел, характерна за големите ни градове и курортните ни селища, в Банско се утвърждава.

Как се печели от апартаменти под наем в Банско

Нараства броят на наши купувачи, които искат да закупят апартамент в Банско с цел да го рентират и да си осигурят доход от това. Сред тях има не малко българи, живеещи в чужбина, които с покупката на имот в Банско целят да си осигурят място, на което да прекарват част от отпуската, а през останалото време също предпочитат да го отдават. В същото време цените на имотите в района се покачват, а наемният пазар е активен, което дава сигурност за вложението.

Цени, на които се намира апартамент под наем в Банско

През активния зимен сезон цените на апартаментите стартират от 15-20 евро на вечер, за легло. В квартирните бюра могат да се наемат апартаменти за различен период, който от своя страна оказва влияние върху наема. Така например, има предлагане на квартири в семейни къщи, които могат да се наемат за един месец през лятото за 75 евро на човек, и за 90 евро на човек – през зимата. Търсят се предимно студия, едностайни и двустайни апартаменти, за период от половин месец.

Луксозен апартамент под наем в Банско

В сегмента на луксозното предлагане вариантите не са малко. Те привличат със своето местоположение – в близост до ски-съоръженията, и със своето обзавеждане. Обикновено се намират в луксозни комплекси, просторни са и се предлагат на цени от над 200 евро на месец.

Решили сте да почивате в Банско? Намерете апартамента, който ще наемете, на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_банско/
ТОП Объекты

Цена
от 5 533 299 руб.

Цена
от 5 551 680 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 868 661 руб.
до 4 190 711 руб.

Цена
от 4 837 295 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 2 134 340 руб.
до 13 221 278 руб.

Цена
от 4 695 594 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status