+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Ваканционни апартаменти под наем в Бургас и близките курортни комплекси

апартаменти под наем в БургасВаканционни апартаменти под наем в Бургас и близките курортни комплекси

Има ли евтини апартаменти под наем в Бургас

Днес много българи работят зад граница, а с припечелените пари търсят начини за изгодна инвестиция. Понижаването в цените на ваканционните имоти по нашето Черноморие накара много от българите в чужбина да се замислят за покупка на апартамент край морето, който да става за отдаване под наем. Купуват се изгодни имоти за апартаменти под наем в Бургас, които да се отдават краткосрочно или дългосрочно, в зависимост от местоположението му. Най-голям интерес има към евтини студия, разположени в затворени комплекси с басейни, ресторанти, детски площадки и много други подобрения. Тези имоти се отдават доста успешно на многобройните туристи, които идват на морска почивка в България.

Отдаване на апартаменти под наем в Бургас на рускоговорящи клиенти

Бургас и Бургаска област са притегателно място за много рускоговорящи граждани. Днес техният брой се е увеличил доста пъти, като част от тях идват в града не само като туристи, но и като хора, които се местят в България за постоянно живеене. Голяма руска и украинска диаспора има в Бургас и в Поморие. В Поморие дори има район, който местните наричат „малката Москва“, защото тук имоти притежават предимно рускоговорящи граждани от Русия, Украйна, Казахстан и други бивши съветски републики. Вследствие на наложените санкции на Русия и рязкото обезценяване на рублата спрямо еврото, част от притежателите на имоти в Бургас и областта взеха нелекото решение да ги обяват за продан. Тъй като пазарът към днешен момент е пренаситен с предложения, продажните цени на тези имоти бяха доста атрактивни.

Кои райони са предпочитани за апартамент под наем в Бургас

Разбира се, най-желаните места за наемане на квартира в този морски град са били центърът и централните градски части, както и зоните в непосредствена близост до Морската градина. Наемните цени в тези райони са доста високи за хората, които търсят дългосрочно жилище. Брокерите препоръчват освен центъра да обърнете внимание и на много добре уредените бургаски квартали, които се намират в сравнителна близост от центъра – Зорница, Славейков, Братя Миладинови. Тук може да се намерят добре обзаведени апартаменти на цени между 350-500 лева.

Обзаведен апартамент под наем в Бургас

Най-търсеният тип имот за наемане е бил обзаведеният двустаен апартамент, сочат анализите на специалистите. Компактните жилища, разполагащи с хол+кухненски бокс и една спалня са били най-предпочитани сред наемателите. Няма голяма разлика в наема между двустаен и тристаен апартамент, затова ако искате да закупите имот с инвестиционна цел, проверете кои жилища по-бързо и лесно се отдават под наем. Бургас е атрактивен за инвестиции, перспективно място за развитие и правене на бизнес, град, който многократно е избиран за „най-добрия град за живеене в България“.
Търсите изгоден апартамент под наем в Бургас? Разгледайте обявите в  www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_Бургас/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 260 912 руб.
до 12 603 574 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 816 825 руб.
до 26 814 839 руб.

Цена
от 5 300 993 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 138 470 руб.
до 6 463 224 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 521 380 руб.
до 5 936 112 руб.

Цена
от 2 456 671 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status