+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти под наем в Бургас без посредник - отлична възможност!

апартаменти под наем в бургас без посредникПредлагани апартаменти под наем в Бургас без посредник

Бургас е един от най - бързо развиващите се градове в България. Морето и прекрасната Морска градина са притегателен център за туристи и посетители. Близостта му до други градове и курорти, като Несебър и Слънчев бряг, е една от причините населението му да се увеличава, особено летните месеци. През лятото в морския град се разкриват нови работни места и хората търсят апартаменти под наем в Бургас без посредник. Предлаганите оферти са много, а ценовия диапазон – широк.
 

Апартаменти под наем в Бургас без посредник, спестете повече!


През лятото Бургас се оживява, без да подценяваме зимното очарование на морето. Всъщност, хората търсят апартаменти под наем във всички сезони. Предлагат се апартаменти старо и ново строителство на изгодни цени и без посредник.  Клиентите, разбира се,  се водят първо от локацията на жилището, но не подценяват и удобствата му. Цената и близостта до работното място е от първостепенно значение за хората. Мнозина търсят именно такава оферта, да живеят близо до работа.  Що се отнася до цената на жилището, наемателите предпочитат да спестят пари за комисионни, като намерят апартамент под наем без посредник. 
 

Апартамент под наем в Бургас без посредник – търсене и предлагане

За да наемеш апартамент в Бургас не е трудна задача. Търсенето е почти толкова голямо, колкото и предлагането. Просторните стаи и панорамната гледка са факторите, които определят цената на имота. Двустайните и тристайни апартаменти под наем бележат ръст в търсенето. 


Апартамент под наем в Бургас без посредник, идеална възможност!


Централната част на Бургас безспорно е много подредена и модерна. Цените на имотите под наем са оправдано по - високи. Не са за подценяване и по – отдалечените от морето квартали, където паркове и зелени зони не липсват. Сред най - предпочитаните квартали за живеене са Сарафово, Меден рудник, Изгрев, Лазур, Възраждане, Славейков. Всички райони на Морския град имат редовен градски транспорт до централната част и прекрасната крайбрежна алея. 

https://www.domaza.bg/апартаменти под наем в бургас без посредник/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 084 330 руб.
до 8 693 686 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 495 172 руб.
до 6 878 855 руб.

Цена
от 2 414 293 руб.

Цена
от 3 607 784 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 624 298 руб.
до 3 926 006 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 549 912 руб.
до 5 833 713 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status