+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти под наем в Бургас без посредник - отлична възможност!

апартаменти под наем в бургас без посредникПредлагани апартаменти под наем в Бургас без посредник

Бургас е един от най - бързо развиващите се градове в България. Морето и прекрасната Морска градина са притегателен център за туристи и посетители. Близостта му до други градове и курорти, като Несебър и Слънчев бряг, е една от причините населението му да се увеличава, особено летните месеци. През лятото в морския град се разкриват нови работни места и хората търсят апартаменти под наем в Бургас без посредник. Предлаганите оферти са много, а ценовия диапазон – широк.
 

Апартаменти под наем в Бургас без посредник, спестете повече!


През лятото Бургас се оживява, без да подценяваме зимното очарование на морето. Всъщност, хората търсят апартаменти под наем във всички сезони. Предлагат се апартаменти старо и ново строителство на изгодни цени и без посредник.  Клиентите, разбира се,  се водят първо от локацията на жилището, но не подценяват и удобствата му. Цената и близостта до работното място е от първостепенно значение за хората. Мнозина търсят именно такава оферта, да живеят близо до работа.  Що се отнася до цената на жилището, наемателите предпочитат да спестят пари за комисионни, като намерят апартамент под наем без посредник. 
 

Апартамент под наем в Бургас без посредник – търсене и предлагане

За да наемеш апартамент в Бургас не е трудна задача. Търсенето е почти толкова голямо, колкото и предлагането. Просторните стаи и панорамната гледка са факторите, които определят цената на имота. Двустайните и тристайни апартаменти под наем бележат ръст в търсенето. 


Апартамент под наем в Бургас без посредник, идеална възможност!


Централната част на Бургас безспорно е много подредена и модерна. Цените на имотите под наем са оправдано по - високи. Не са за подценяване и по – отдалечените от морето квартали, където паркове и зелени зони не липсват. Сред най - предпочитаните квартали за живеене са Сарафово, Меден рудник, Изгрев, Лазур, Възраждане, Славейков. Всички райони на Морския град имат редовен градски транспорт до централната част и прекрасната крайбрежна алея. 

https://www.domaza.bg/апартаменти под наем в бургас без посредник/
ТОП Объекты
Город: Равда

Свободные квартиры: 31

Цена
от 3 408 300 руб.
до 13 567 660 руб.

Цена
от 3 824 215 руб.

Цена
от 5 551 680 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 292 287 руб.
до 6 779 988 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 868 661 руб.
до 4 190 711 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status