+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Как да изберем апартамент под наем в Бургас меден рудник зона д

апартаменти под наем в бургас меден рудник зона дИзборът на апартамент под наем в Бургас меден рудник зона д – гаранция за добра сделка

Град Бургас е четвъртия по големина град в България, който предлага чудесни условия за бизнес, работа, спорт и рекреация. През последните десет години градът и регионът изпитват остра нужда от работна сила, което го прави притегателен център за живот на много хора от всички региони на страната. Наред с активното търсене на недвижими имоти в централната част на Бургас, потенциалните клиенти вече обръщат внимание и на периферните градски райони. Това е и причината популярността на апартамент под наем в бургас меден рудник зона д, през последните години постоянно да се повишава. Въпреки, че районът е отдалечен от центъра на Бургас, предимствата, които той може да предложи за постоянно живеене са повече от недостатъците. Кв. „Меден Рудник“ се намира в южна посока от центъра на града, в южната част на Бургаското езеро. Строителството на комплекса започва през 70-те години във връзка с бурното развитие на града и региона. С централната част на морския град е свързан посредством няколко пътни артерии, основен от които е бул. „Захари Стоянов“.


Кои фактори определят цената на апартамент под наем в Бургас меден рудник зона д

Цените на апартаментите под наем в бургас меден рудник зона д, са от високия и средния сегмент в пазара на наеми в града. Това се дължи на факта, че комплексът е предпочитано място за живот и бизнес в областта. Предлагането на апартаменти под наем в бургас меден рудник зона д, е относително ограничено заради липсата на свободни жилища и неголямото ново строителство заради липсата на свободни парцели. Това допълнително повишава наемните цени и превръща района в още по-предпочитан за живеене. Високото качество на живот, което предлага кв. „Меден Рудник“ допринася за неговото развитие, а от тук и инвестициите в жилища – нови или санирани и ремонтиране на старите блокове. Подобряването на транспортната достъпност, оптимизирането на зелените площи и оптималното застрояване на комплекса ще привлече още инвеститори които допълнително ще балансират цената на апартаментите под наем в бургас меден рудник зона д, и предлагането на жилища под наем в района.

Апартаменти под наем в Бургас меден рудник зона д, вече провокират интереса и на чуждестранни граждани

През последните петнадесет години има засилен интерес от страна на чужденци за наемане на жилища в Бургас. Апартаментите под наем в бургас меден рудник зона д, са особено атрактивни за наемане от страна на рускоезични граждани, сезонно или целогодишно. Причина за това са удобното транспортно-географско положение на комплекса, активното предлагане на свободни жилища под наем и добрата наемна цена. Въпреки, че напоследък изискванията на клиентите към жилищата постепенно се повишават, пазарът има възможност да отговори с атрактивни предложения на изгодни цени. Апартаментите под наем в бургас меден рудник зона д, от чужденци се търсят най-вече в началото на пролетта и лятото с настъпването на туристическия сезон, като през септември - октомври активността постепенно намалява. Предпочитат се апартаменти на тихи улици с добър изглед, при възможност към морето, близо до зелени площи, спортни площадки, търговски площи и места за забавление. Не се пренебрегва и транспортната достъпност – по-атрактивни са имотите за наемане, близо да спирки на градския транспорт.
Апартаменти под наем в бургас меден рудник зона д – въпрос на избор
Кв. „Меден Рудник“, Зона Д, е застроен най-вече от еднофамилни сгради, главно къщи, но има и богат избор от панелни жилища. Част от улиците са павирани, а на други асфалтовата настилка не е в най-добро състояние. Това не го прави особено привлекателно място за живеене. През последните години в района се построиха някои нови кооперации, но все още търсенето и предлагането на апартаменти под наем в квартала си остава слабо. Бъдещото развитие на комплекса и активното застрояване с жилищни сгради ще направи изборът на апартамент или къща още по-голям, като се очаква да се запази и балансът в цените на апартаментите под наем. Кв. „Меден Рудник“, Зона Д, притежава привлекателността на морските зони и райони на Бургас, но може да предложи на търсещите имот в региона други предимства. На първо място това е девствеността на обкръжаващата среда, липсата на шум, природата, ниското строителство и спокойствието. Това са все елементи, които все повече се оценяват от хората, ценящи качеството си на живот и обкръжаващата среда.

Намерете изгодни обяви за апартаменти под наем в бургас меден рудник зона д, на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_бургас_меден_рудник_зона_д/
ТОП Объекты

Цена
от 5 548 033 руб.

Свободные квартиры: 10

Цена
от 2 670 497 руб.
до 7 362 204 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 301 054 руб.
до 9 304 556 руб.

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 599 102 руб.
до 28 203 943 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 429 839 руб.
до 4 656 054 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 878 963 руб.
до 4 201 870 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status