+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Социалните мрежи в помощ за намиране и отдаване на апартаменти под наем в Пловдив без посредник

апартаменти под наем в пловдив без посредникРеално ли е в интернет да намерим апартаменти под наем в Пловдив без посредник?

Социалните мрежи в момента са препълнени от разнообразни тематични групи. Най-популярната мрежа Фейсбук е едно от многото места, където може да намерите полезна информация за себе си. Тук лесно ще откриете група, специализирана в отдаването и наемането на апартаменти под наем в Пловдив без посредник. В качеството си на търсещ квартира в Пловдив, може да направите публикация, в която да опишете какво точно търсите: район, тип апартамент, обзаведен или не и т.н. Така получавате доста голям шанс собственик, който има за отдаване жилище в Пловдив да види вашето запитване и да се свърже с вас. По този начин двете страни не се нуждаят от посредници и могат да спестят една значителна сума от комисионна такса.

Как да търсим апартаменти под наем в Пловдив без посредник

Гореописаният начин може да даде резултат, но все пак ви съветваме да не се ограничавате само с него. Когато търсите квартира под наем, важното е в случая да разгласите тази новина пред колкото се може повече хора. Така получавате шанса да улучите някой близък, който има свободно жилище за отдаване или да ви свърже с бъдещ наемодател. Не са малко случаите, когато хората си намират апартамент в желания район, след като са отделили няколко часа време за разлепване на обяви по жилищните входове. Колкото повече начина използвате едновременно, толкова шансовете ви се увеличават многократно, съветват експерти.

Отдаване на апартамент под наем в Пловдив без посредник

Не само наемателите търсят начини да избегнат съдействието на посредници – собствениците на квартири също желаят да си спестят излишни разходи. Направете хубави снимки на отдавания апартамент, подгответе съдържателно описание, в което да посочите не само предимствата на имота, но и на инфраструктурата в близост и качете обявата си в колкото се може повече сайтове за имоти. Някои специализирани портали имат ограничение за броя обяви, както и възможност за платена обява, която винаги ще се вижда на главната страница. От вас зависи кой вариант ще предпочетете – ако не бързате, пробвайте първо с безплатна обява.

Наематели за апартамент под наем в Пловдив без посредник

Никак не е лесно да се намерят подходящи наематели, които да са платежоспособни, да са редовни в сметките, да се грижат за имуществото. Какъв тип наематели да търсите за своя имот зависи изцяло от вашите предпочитания и от състоянието на апартамента. Дали да предпочетете младо семейство, възрастни хора, студенти или работещи хора е въпрос на гледна точка. Помислете какъв тип наематели бихте искали да видите в своето жилище и търсете именно такава категория клиенти.

Търсите апартаменти под наем в Пловдив без посредник? Намерете подходящи оферти в най-големия портал за имоти в България www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_пловдив_без_посредник/
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 110 919 руб.
до 8 768 631 руб.

Цена
от 3 638 885 руб.

Цена
от 5 228 477 руб.

Цена
от 5 254 459 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 774 542 руб.
до 26 579 451 руб.

Цена
от 4 436 920 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status