+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти под наем в София Бъкстон
 

апартаменти под наем в софия бъкстонАтрактивността на апартаменти под наем в София Бъкстон се повишава

През последните 10 – 15 години районът на кв. „Бъксон“ в София беше презастроен с огромно количество жилищни сгради от всякакъв тип и големина. Това активира неимоверно и пазарът на апартаменти под наем в София Бъкстон. Районът стана един от най-предпочитаните за наемане на жилища в столицата. Това не е случайно защото е осигурена прекрасна транспортна достъпност, има гъста мрежа от магазини и заведения, а количеството на младите семейства, които живеят в квартала от година на година се увеличава. Не трябва да се пренебрегва и прекрасното екологично състояние на кв. „Бъкстон“, намиращ се недалече от планината Витоша. В ценови план промени на пазара на апартаменти под наем в София Бъкстон през първото полугодие например няма. Активността на пазара се отразява по-скоро върху намаления срок за сключване на сделките. Очакванията са до края на годината цените да нараснат с до 5%.
 

Апартаменти под наем в София Бъкстон – един от идеалните варианти

При наемния пазар в София през последните години, интересът е основно към жилища в сгради с професионална поддръжка и различни услуги. Апартаменти под наем в София Бъкстон не правят изключение. Наемите на апартаменти в подобни сгради се движат около 250 евро за жилище с една спалня и около 350 евро за такова с две спални. Въпреки относително високите цени интересът към апартаменти под наем в София Бъкстон остана висок. Той се поддържа най-вече от активно работещи млади хора, до около 45-годишна възраст, които вече са изградили солидна кариера на базата на високото си и конкурентно образование и имат стабилни и постоянно нарастващи доходи през последните години със стабилна перспектива.
 

Как да намерим подходящия апартамент под наем в София Бъкстон

Голямото разнообразие от жилища в кв. „Бъкстон“ безспорно затруднява избора, но пък и открива огромни възможности за апартамент под наем в София Бъкстон. Необходимо е това жилище да бъде добре ситуирано спрямо градския транспорт, зелените площи и търговските точки на квартала. Въпреки, че през последните години този район се разрасна доста все пак той си остава компактен и лесно обозрим, което допълнително улеснява избора за апартамент под наем в София Бъкстон.
 

Защо точно апартаменти под наем в Бъкстон София

Еднозначно е трудно да се отговори на този въпрос, но подходящите апартаменти под наем в Бъкстон София могат да осигурят добро качество на живот, сигурност и спокойствие, което да се отрази на кариерата на наемателя. Близостта до Южната дъга на София – основно място за работа на младите и образовани хора в столицата, както и близостта на планината Витоша, чудесно място за разходки и отдих, допълнително засилва интереса към апартаменти под наем в Бъкстон София.
 
Намерете изгодни обяви за апартаменти под наем в София Бъкстон на: http://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_бъкстон/
 
ТОП Объекты

Цена
от 2 414 293 руб.

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 495 172 руб.
до 6 878 855 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 084 330 руб.
до 8 693 686 руб.

Цена
от 4 586 233 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 549 912 руб.
до 5 833 713 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 255 898 руб.
до 12 710 663 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status