+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Предлаганите апартаменти под наем в София Докторски Паметник винаги са актуални

Апартаменти под наем в София Докторски ПаметникЦените в офертите за апартаменти под наем в София Докторски Паметник не спадат

Вероятно ще ви се стори странно, но има квартал в столицата, където цените на имотите винаги растат. Дори ако периодът е такъв, че всички имоти – за продажба или под наем, намаляват стойностите си. Районът е малък по площ, намира се в широкия център на града, точно зад Народната Библиотека и ни е познат като Докторския паметник. Цените на имотите там поддържат най-високите нива, въпреки това да се закупи жилище е вече по-скоро въпрос на шанс и късмет. По подобен начин стоят нещата и при търсенето на апартаменти под наем в София Докторски Паметник. Огромният интерес поддържа високите стойности, на които се отдават, а варианти при някои видове квадратури понякога липсват.

Защо са толкова предпочитани офертите за апартаменти под наем в София Докторски Паметник

Заради удобството да се живее в сърцето на столицата, близо до държавните институции, културния живот на града и най-богатата търговска мрежа. Това е един от многото отговори. Вторият е – заради престиж. Показва добро материално положение и социален статус. Брокери споделят интересно впечатление, районът е по-атрактивен за политици и представители на чужди посолства и големи фирми. Младите хора, чиито доход им позволява да наемат квартира около Докторската Градина не го правят, те предпочитат новото строителство и често локации, намиращи се в покрайнините на столицата, до Витоша.

Трудно ли се намира апартамент под наем в София Докторски Паметник

По-скоро да, трудно се наема апартамент тук, особено когато става дума за по-малки квадратури. Ако търсите едностайно жилище, за него ще трябва да предвидите поне 350 евро на месец и да знаете, че ще избирате сред само няколко оферти. Двустайните предлагат малко повече алтернативи. Чудно или не за някого, но наемите започват отново от 350 евро месечно. Макар и само няколко, такива оферти има. Иначе, повечето от сделките се сключват за 400 – 550 евро месечно.

Луксозен апартамент под наем в София Докторски Паметник

Луксът присъства много повече в офертите за отдаване в този район. Наемите определено защитават общата представа за високи стойности, обикновено над 1 000 евро месечно. Аргументират се предимно с дизайнерско обзавеждане и авангардно техническо оборудване. Ако сградата е нова, възможно е да привлича и с наличието на СПА център и наем над 2 000 евро на месец.
Винаги, когато търсите да наемете апартамент в София, можете да го направите лесно на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_София_Докторски_паметник/
ТОП Объекты

Цена
от 5 533 299 руб.

Цена
от 5 551 680 руб.

Свободные квартиры: 117

Цена
от 4 586 888 руб.
до 28 129 040 руб.

Цена
от 2 577 073 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 693 963 руб.
до 6 227 042 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 868 661 руб.
до 4 190 711 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status