+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти под наем в София Драгалевци – локация и предимства
 

апартаменти под наем в софия драгалевциМестоположение при търсене на апартаменти под наем в София Драгалевци

„Драгалевци“ е един от най-престижните квартали в град София, намиращ се в подножието на планина Витоша  между кварталите „Симеоново” и „Бояна”. Районът е разположен в близост до центъра и предлага красива панорамна гледка и лесен достъп до всички части на града. Съчетанието от спокойствието на природата и динамиката на столицата правят района един от предпочитаните от хората, търсещи подходящи апартаменти под наем в София Драгалевци.
 

Строителство при търсене на апартаменти под наем в София Драгалевци

Строителството в квартал „Драгалевци“ е представено предимно от типични селски къщи и луксозни вили с просторни дворове, еднофамилни къщи и малки семейни хотели. В последните години се наблюдава тенденция на застрояване на района с комплекси от къщи с контролиран достъп
 

Инфраструктура при търсене на апартамент под наем в София Драгалевци

В района се намират две учебни заведения – държавно и частно, както и много частни детски градини, кметство, поща, множество магазини. Сред най-големите предимства на „Драгалевци“ е близостта до Витоша и до два от най-известните манастири - „Драгалевския манастир“ и манастира „Св. Богородица“, строен през 13-ти век. Кварталът разполага със значителен брой луксозни хотели и ресторанти. Кварталът предлага отлични възможности за отдих и забавления на своите жители.
 

Търсене на апартамент под наем в София Драгалевци

 
София е един от най-популярните градове за живеене в България. Столицата привлича със своите разнообразни и добри възможности за професионално и лично развитие. Динамиката на пазара е осезаема, а свободните терени намаляват значително. Квартал „Драгалевци“, със своите престижно име, отлична инфраструктура, ключово разположение и добри комуникации, е сред най-желаните райони за живеене в столицата.  Цените на имотите в  района поддържат едни от най-високите нива в града. При адекватно консултуране със съответните професионалисти в сферата на недвижимите имоти, откриването на подходящия имот е една постижима цел за всеки информиран клиент.

Намерете много изгофни обяви за апартаменти под наем в София Драгалевци на Нашия сайт: http://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_драгалевци/.
ТОП Объекты
Город: Бяла

Цена
от 2 003 509 руб.
до 7 002 406 руб.

Цена
от 5 198 895 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 254 574 руб.
до 12 705 494 руб.

Свободные квартиры: 119

Цена
от 4 731 809 руб.
до 26 341 561 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 4

Цена
от 3 548 469 руб.
до 7 120 218 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 083 076 руб.
до 8 690 151 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status