+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти под наем в София зона б 18 – локация и инфраструктура на квартала
 

апартаменти под наем в софия зона б 18Локация на апартаменти под наем в София зона б 18

 
"Зона Б-18" е квартал на София, намиращ се в централната част на града.Той граничи с булевардите „ Тодор Александров“ на юг  и „Константин Величков“ на запад, а от северната страна е разположен булевард „Сливница“. Ключовото му разположение е сред големите предимства при търсене на апартаменти под наем в София зона б 18.
 

Строителство при търсене на апартаменти под наем в София зона б 18

 
В квартал „Зона Б-18“  жилищният фонд се отличава с голямо разнообразие. На изток се намират многоетажните сгради тип ЕПК, строени в края на 80-те години.В западните части са разположени старите тухлени жилищни сгради и малки къщи, строени през 60-те години, както и панелни блокове и частни кооперации, построени през последните 20 години.
 

Инфраструктура при търсене на апартамент под наем в София зона б 18

 
Инфаструктурата на „Зона Б-18“ е добре развита. Районът предоставя добри възможности за развлечение и почивка на своите жители благодарение на двата парка и киното, разположени в рамките на квартала.В близост са разположени и църквата „Св. Николай“ , две учебни заведения, две детски градини, както и няколко болнични заведения. Транспортните комуникации за “Зона Б-18” са на добро ниво и са представени от различни трамвайни, автобусни, тролейбусни линии и метро.
 

Търсене на апартамент под наем в София зона б 18

 
Пазарът на имоти в София се радва на силен интерес в последните години. Динамиката и добрите условия на труд привличат все повече хора, а цените отговарят пропорционално на заиленото търсене. Квартал „Зона Б-18“ е сред най-търсените райони, тъй като разполага с удобна локация, развита инфраструктура и удобства за своите жители. Откриването на подходящ апартамент под наемв тази част на столицата обаче може да се окаже нелека задача. Най-разумният подход е да се потърси адекватна помощ от страна на професионалисти в областта на недвижимите имоти, които да информират и консултират правилно своите клиенти.
 
Намерете много изгодни офери за апартаменти под наем в София зона б 18 на Нашия сайт: http://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_зона_б_18/.
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 6

Цена
от 2 612 505 руб.
до 4 076 704 руб.

Цена
от 3 751 130 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.

Цена
от 3 777 436 руб.

Цена
от 2 527 823 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status