+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти под наем в София Лозенец
 

апартаменти под наем в софия лозенецАпартаменти под наем в София Лозенец - все по-достъпни

Кв. „Лозенец“ е един от най-престижните райони на София, разположен непосредствено до южните части на широкия център на столицата. Той е застроен нетрадиционно, главно с четириетажни тухлени кооперации, но има и много малки и по-големи къщи, като големите панелни жилища почти отсъстват. Това го прави много предпочитано място не само за живеене, но и за водене на бизнес, въпреки, че наемите в „Лозенец“ държат твърдо второ място в цяла София. Апартаменти под наем в София Лозенец предлагат висок стандарт на живот и комфорт почти в центъра на София, добро обкръжение, зелена околна среда и много стил и изисканост. Въпреки високите наемни цени, районът е притегателно място за наемане на жилище от всякакъв тип хора – от бизнесмени и мениджъри в големи корпорации, включително и  чужденци, до студенти и хора с конкурентни професии, които имат възможността да си позволят наем в кв. „Лозенец“.
 

Апартаменти под наем в София Лозенец, какви да изберем

Във връзка с бурното икономическо развитие на столицата София през последните 15 години, пазарът на наеми се стабилизира и се търсят все повече обекти под наем в по-престижни райони на столичния град. Именно такъв е и район „Лозенец“. Апартаменти под наем в София Лозенец са скъпи, но пък е много престижно и лесно да живееш в такъв квартал. Напоследък на пазара излязоха и апартаменти в много нови кооперации, въпреки, че местата за ново строителство в кв. „Лозенец“ са силно ограничени. Това допълнително стимулира брокерите на наеми да предлагат на клиентите си наистина първокласни апартаменти в един от първокласните райони на София.
 

Апартамент под наем в София Лозенец, на какво се обръща внимание

В зависимост от района на „Лозенец“ може да се попадне на различен тип апартамент под наем, въпреки, че кварталът като цяло не е голям. Апартамент под наем в София Лозенец може да се намира близо до голяма зелена площ, например Ловния парк, до голям булевард – „Никола Вапцаров“, „Черни връх“ или „Евлоги Георгиев“, на тиха уличка или до голям търговски център. Това разнообразие, което предлага района го прави още по-предпочитан по отношение на избора на наем. Недалече е и планината Витоша, до която се стига сравнително бързо. В това отношение апартамент под наем в София Лозенец няма конкуренция сред останалите столични квартали.
 

Апартамент под наем в София Лозенец, цената е висока

Никой не крие, че цената на апартамент под наем в София Лозенец е най-високата наемна цена в България и в София. Това обаче не спира наемателите, които искат да се възползват от предимствата, които предлага кв. „Лозенец“. Прогнозите са, че в близко бъдеще тази тенденция ще се засилва още повече.
 
Намерете изгодни обяви за апартаменти под наем в София Лозенец на: http://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_лозенец/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 7

Цена
от 2 516 682 руб.
до 6 938 155 руб.

Цена
от 4 570 816 руб.

Цена
от 3 638 885 руб.

Цена
от 5 228 477 руб.

Цена
от 5 254 459 руб.
Город: Елените

Свободные квартиры: 7

Цена
от 3 655 542 руб.
до 3 959 850 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status