+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Апартаменти под наем в София Младост – локация и търсене на пазара
 

апартаменти под наем в софия младостМестоположение при търсене на апартаменти под наем в София Младост

"Младост" е жилищен квартал, намиращ се  в югоизточната част на град София. Той  е вторият по брой население район в столицата след „Люлин“ и представлява около 10% от триторията й. На запад „Младост“ граничи с кварталите „Дървеница“ и „Мусагеница“, на юг – с местността Камбаните и с Околовръстния път, а на север граничи с булевард  „Цариградско шосе“ и кварталите „Дружба“  „Полигона“.
 

Архитектура при търсене на апартаменти под наем в София Младост

Строителството на квартал „Младост“ започва през 60-те години, като строените жилищни сгради в целия комплекс са най-вече едропанелни  и ЕПК. От началото на 90-те години до днес новопостроените сгради са най-вече монолитно строителство и броят им постоянно се увеличава.
 

Инфраструктура при търсене на апартамент под наем в София Младост

Район „Младост“ е разделен на 5 микрайона: Младост-1, Младост-1А, Младост-2, Младост-3 и Младост-4. В  квартала са разположени 15 учебни заведения, 5 от тях са частни, 11 обединени, 5 целодневни детски градини, 4 читалилща и медицински заведения. На територията на жилищния комплекс се намират и многобройни хипермаркети, търговски комплекси, бензиностанции, киноцентър, печатница и завод.Транспортното обслужване се осъществява от метрото, както и от редовни автобусни, тролейбусни линии и маршрутни таксита. 
 

Пазар при търсене на апартамент под наем в София Младост

София е сред най-предпочитаните места за живеене и работа в страната. Столицата предлага много и различни възможности за лично и професионално развитие на своите жители. Динамиката на пазара в последните години е чувствителна, новото строителство е засилено, а цените отговарят на цялото това засилено търсене. Квартал „Младост“ е един от най-модерните и бързо развиващи се квартали на столицата. Ключовото разположение, добрите инфраструктура и комуникации са сред предимствата на района. При качествено информиране и консултиране със специалисти в областта на недвижимите имоти, откриването на подходящ апартамент под наем с регулирана цена е постижима цел за всеки клиент.

Намерете много изгодни обяви за апартаменти под наем в София Младост на Нашия сайт: : http://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_младост/.
ТОП Объекты
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 521 380 руб.
до 5 936 112 руб.

Цена
от 4 611 295 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 29

Цена
от 3 249 063 руб.
до 12 933 773 руб.

Цена
от 5 292 303 руб.

Цена
от 2 456 671 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 260 912 руб.
до 12 603 574 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status