+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Продажба на апартаменти под наем в София Надежда 1

апартаменти под наем в София Надежда 1Продажба на апартаменти под наем в София Надежда 1

Защо да изберем апартаменти под наем в София Надежда 1

Софийският квартал „Надежда“ е един от по-големите и най-старите в столицата. Кварталът е разположен в северозападната част на града, граничи с комплексите Триъгълника, Лев Толстой, Илиянци, Обеля, Връбница и със Северния парк. „Надежда 1“ е с добра пътно-транспортна инфраструктура, има бърза и удобна връзка с Централната автогара и с жп гарата. Да не забравяме и наличието на метростанция тук, което прави придвижването на живеещите тук удобно и комфортно. Уредената инфраструктура е едно от най-основните неща при избор на подходящи апартаменти под наем в София Надежда 1. Наличието на училища, детски градини, поликлиника, магазини и всичко необходимо за комфортно живеене кара бъдещите наематели да се ориентират към този софийски квартал в търсене на временно жилище.

Търсене на апартаменти под наем в София Надежда 1

Въпреки че „Надежда 1“ е по-отдалечен от центъра квартал, към него има интерес от бъдещи наематели най-вече заради по-ниските цени. Строителството в района е предимно панелно, тук-таме се срещат новопостроени кооперации, така че изборът за тип жилище не е особено голям. От друга страна много от панелните апартаменти са вече санирани, което ги прави по-ефективни за отопление. Съответно, наемателите няма да бъдат прекалено затруднени с плащането на сметките за ток през зимните месеци. Като прибавим и допълнителното предимство във вид на метро, става ясно, че квартал „Надежда 1“ никак не е за подценяване. Много млади семейства, живеещи в столицата, искат да си купят собствено жилище, но засега са принудени да са под наем и повечето от тях избират именно този квартал като евтин и уреден.

Как да търсим апартамент под наем в София Надежда 1

Повечето от нас, когато се нуждаят от временна квартира, на първо място започват да търсят оферти в интернет. Това е напълно разбираемо, тъй като в днешно време цялата необходима информация се намира бързо, лесно и удобно именно в глобалната мрежа. Освен това съществуват десетки сайтове, специализирани в продажбата на имоти и отдаването на жилища под наем. Нерядко, обаче, търсенето в интернет не дава положителни резултати и тогава сме принудени да се обърнем за съдействие към агенция или брокер. В това няма нищо лошо, тези хора са професионалисти в дадената сфера и имат готови бази данни с апартаменти, които чакат да бъдат наети. Единственото нещо, което притеснява някои бъдещи наематели, е плащането на такса комисионна, която е 50% от първия месечен наем. За част от потенциалните наематели тази сума е непосилна.

Огледи на апартамент под наем в София Надежда 1

Рано или късно стигаме до оглед на жилище – било то с посредник, или намерено директно чрез собственика на имота. Обърнете внимание не само на наличното обзавеждане и техника, но и на дограмата. Ако тя е от стария тип, то има вероятност жилището да не е добре отоплено, което ще ви носи по-високи сметки за ток. Попитайте собственика какви сметки за ток, вода и парно обикновено се плащат в това жилище, за да може да си направите една груба калкулация какви допълнителни разходи освен наема ще ви предстоят, ако наемете точно този апартамент.
Разгледайте оферти за апартаменти под наем в София Надежда 1 в портала за имоти ​www.domaza.bg/Апартаменти_под_наем_в_София_Надежда_1/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 6

Цена
от 2 612 505 руб.
до 4 076 704 руб.

Цена
от 2 527 823 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.

Цена
от 3 777 436 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status