+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Как да спечелим от отдаване на апартаменти под наем в София Надежда 4

апартаменти под наем в софия надежда 4Има ли търсене на апартаменти под наем в София Надежда 4?

Дори и да не сте запознат с имотната сфера, самият факт, че столицата е милионен град и място, където се стичат хиляди българи в търсене на по-добър живот, ясно говори, че търсене на жилища има непрекъснато. Едни продават, други купуват, трети отдават, четвърти наемат, пети посредничат – ежедневно на територията на столицата се случват безброй сделки. Динамиката при търсене и отдаване е налична не само за централните части, но и за апартаменти под наем в София Надежда 4. За едни този столичен район е предпочитан заради местоработата, за други – поради разположението на учебните заведения на децата им, за трети просто е място, където са родени и израснали. В район Надежда 4 не са малко апартаментите, които се отдават под наем, а цените тук приятно радват тези, които имат ограничен бюджет.
 

Как да спечелим: от апартаменти под наем в София Надежда 4 или от препродажба?

Днес всеки се чуди как би могъл да спечели пари от имотната сфера. Тези, които разполагат със свободни пари са привилегировани от една страна, тъй като имат свободата да избират от различни възможности. Докато едни предпочитат да инвестират в апартаменти с цел тяхното отдаване, други търсят варианти за покупка на новостроящ се имот, който впоследствие да бъде препродаден на по-висока цена. Без задълбочени познания в имотната сфера трудно може да се ориентирате в спецификата на имотния пазар в столицата и да направите най-добрата си инвестиционна сделка. Поради тази причина експертите препоръчват да ползвате професионални инвестиционни консултанти.
 

Инвестиция в апартамент под наем в София Надежда 4

В случай, че сте твърдо решени да инвестирате в апартамент, който да използвате само за отдаване под наем с цел печелене на стабилни и сигурни доходи, избирайте подходящите имоти. Тъй като разглеждаме апартаментите в район Надежда 4, опитайте се да търсите имоти, разположени в близост до спирка на градския транспорт или метрото. По този начин бъдещите ви наематели ще бъдат спокойни, когато ще им се налага да се придвиждат до която и да е част на София и особено за центъра. Също е добре, ако в близост има училище, детска градина, магазини и други инфраструктурни точки.
 

Работата на брокера при отдаване на апартамент под наем в София Надежда 4

Брокерът е посредник между хората, които искат да направят сделка с недвижим имот – в случая, да отдадат или наемат. Той търси и подбира подходящи варианти, самостоятелно проверява имота и всички нюанси. В крайна сметка, когато брокерът работи за наемодателя, той търси и намира клиенти, а за своята услуга получава съответната комисионна. Обикновено, размерът на комисионната такса е равна на 50% от първия наем и се заплаща еднократно в деня на сключване на договор за наем.

Разгледайте офертите за апартаменти под наем в София Надежда 4 в портала за имоти http://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_надежда_4/
ТОП Объекты

Цена
от 4 055 423 руб.

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 956 333 руб.
до 27 591 463 руб.

Цена
от 4 744 849 руб.

Цена
от 3 777 436 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 5

Цена
от 3 355 356 руб.
до 12 968 605 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status