+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Предлаганите апартаменти под наем в София Студентски Град са сред най-разглежданите

апартаменти под наем в софия студентски градТърсят се предимно двустайни апартаменти под наем в София Студентски Град

Спецификата на тази част на столицата определя и особеностите при търсене на апартаменти под наем в София Студентски Град. Интересът към тях е предимно от студенти. За тях са важни удобствата, но по-голямо внимание обръщат на месечните разходи. Затова много често се комбинират по няколко – така могат да си поделят месечните разходи. Най-подходящи затова са двустайните жилища, затова и интересът към тях е по-голям.

Достигат ли офертите за апартаменти под наем в София Студентски Град

Когато отворите сайт или портал за имоти се вижда, че изборът сред двустайните жилища е достатъчно добър. Тук е мястото да се каже, че голяма част от квартирите не стигат до предлагане на пазара, понеже се преотдават веднага след тяхното освобождаване. В същото време студенти ще кажат, че трудно намират квартира. Този дисбаланс се получава, понеже търсещите не винаги оценяват правилно нивата на наемите в района и понякога ги сравняват с други, по-евтини квартали. В същото време цените се покачват. Само за последните шест месеца средният ръст е около 5-7%.

Колко струва двустаен апартамент под наем в София Студентски Град

240 евро на месец е минимумът, който наемателите трябва да предвидят. Такива оферти не са много и те бързо намират своя нов собственика. По-голямата част от жилищата се отдават в диапазона 260 – 310 евро месечно. Предпочитат се обзаведени квартири, в които има достатъчно техника – пералня, готварска печка, не рядко вече и миялна машина и телевизор.

По-малък апартамент под наем в София Студентски Град

Голям е интересът и към едностайните апартаменти. За разлика от други квартали, тук има сред какво да се избира, офертите за такива са много. Поради високият интерес, в новото строителство се залагат такива квадратури и това постоянно обогатява офертите. Отдават се най-често за 150-190 евро на месец.

Повече оферти за апартаменти в София под наем ще намерите на: www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_софия_студентски_град/
ТОП Объекты

Цена
от 4 611 295 руб.

Цена
от 3 645 546 руб.

Цена
от 3 671 111 руб.

Цена
от 5 300 993 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 039 506 руб.
до 7 128 218 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 521 380 руб.
до 5 936 112 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status