+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Стара Загора предлага добри възможности за отдаване на апартаменти под наем в Стара Загора без посредник

апартаменти под наем в стара загора без посредникВ Стара Загора цените на имотите са приемливи, особено за апартаменти под наем в Стара Загора без посредник

 

Стара Загора е разположен в Южна България. Градът е един от основните икономически центрове в страната, както и основен транспортен възел на Южна България. В града се намира най-старият в Тракия български театър – Драматичен театър "Гео Милев", античният Форум на Августа Траяна. Стара Загора е развиващ се град и заради това продажбата на апартаменти е голяма. Увеличават се и темповете на търсене и предлагане на  апартаменти под наем в Стара Загора без посредник.
 

Апартаменти под наем в Стара Загора без посредник – чудесен избор!

 
В Стара Загора можете не само да развиете бизнес, но и да си починете от голямото натоварване. Само на няколко километра от центъра на града  е разположен националният балнеологичен курорт Старозагорски минерални бани. В района сделките с недвижими имоти са добри. Търсенето на апартаменти под наем непрекъснато се увеличава, заради балнеолечебните услуги. Квартирите са на добри цени, предлага се апартаменти в сгради старо и ново строителство. Някои от тях на метри от Старозагорските бани. Условията в повечето жилища са отлични.
 

Апартамент под наем в Стара Загора без посредник – добри предложения в най – харесваните квартали

 
Сред най –предпочитаните квартали за живеене в Стара Загора са  Аязмото, Бедечка-Градински, Васил Левски, Възраждане, Казански, Лозенец. Офертите на апартаментите под наем са много. Цените са не много високи, предлагат се без посредник и са добри условия. В кварталите има зелени площи, добра инфраструктура и транспортна връзка. Разписанието на автобусите е редовно от и до центъра на града. 
 

Апартамент под наем в Стара Загора без посредник, отдих и зеленина в Аязмото

 
Стара Загора разполага с няколко парка, като най-известния от тях е Аязмото. То се разпростира на значителна площ. Преди да бъде превърнат в лесопарк от митрополит Методий Кусев, на това място се е издигал гол скалист и безводен баир, но сега мястото е една от гордостите на Стара Загора.  Там е старозагорският зоокът  и Ботаническата градина. Мястото е подходящо за живеене на семейства с деца. В района  се отдават под наем апартаменти, предимно многостайни с изглед към парка. 

https://www.domaza.bg/апартаменти_под_наем_в_стара_загора_без_посредник/
ТОП Объекты

Свободные квартиры: 120

Цена
от 4 956 333 руб.
до 27 591 463 руб.

Цена
от 5 454 523 руб.

Цена
от 3 751 130 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 11

Цена
от 3 409 003 руб.
до 13 308 367 руб.

Цена
от 4 801 895 руб.

Цена
от 5 445 581 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status