+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Цените на апартаменти Стара Загора ново строителство запазват стабилност
 

апартаменти стара загора ново строителствоТърсенето на апартаменти Стара Загора ново строителство се повишава

Град Стара Загора е разположен в Южна България и е административен център на едноименната област. Има стратегическо географско положение, край града минава автомагистрала „Тракия“, която свързва столицата София с най-голямото българско морско пристанище Бургас. Край града има много туристически забележителности. Всичко това прави града стратегически център по отношение на икономиката, науката – с два университета, транспорта и административното обслужване, което се отразява и на търсенето на апартаменти Стара Загора ново строителство. През последните години на пазара на недвижими имоти в града излязоха много нови предложения. Това се отрази многозначно на цените на апартаменти Стара Загора ново строителство.
 

Апартаменти Стара Загора ново строителство – къде

Тук основният въпрос е за какво ще бъдат използвани съответните апартаменти Стара Загора ново строителство. Парцелите за жилищно строителство са разположени по цялата територия на града. Малки парцели могат да се намерят в идеалния и широк център. Те се освобождават най-вече когато се бутне стара сграда. Иначе свободните площи там са малко. Същото се отнася и за имотите, предназначени за строителство на офиси, които отново се намират в центъра на Стара Загора. Парцелите за търговски обекти са различни. Някои от тях могат да се намерят в покрайнините на града и са предназначени за строителство на МОЛ-ове и големи хипермаркети. Други се намират в центъра и на тях се строят жилищни сгради, на първия етаж на които се намират търговски обекти, които са различни по площ и предназначение.
 

Предназначение на апартаменти в Стара Загора ново строителство

Свободните площи за строителство в Стара Загора са сравнително малко, но винаги могат да се намерят такива, които да отговарят на изискванията на заинтересованите от придобиването им лица. През последните години градът стана център на търговията с автомобили втора употреба в страната. Тъй като разполагането на колите изисква относително големи площи, търговците на употребявани автомобили станаха основните двигатели на наемането или на закупуването на апартаменти в Стара Загора ново строителство, особено в периферните райони на града, близо да главните пътища. Това до голяма степен стимулира търсенето на апартаменти в Стара Загора ново строителство, прави цените предвидими и налага конкуренция между посредниците и фирмите за търговия с недвижими имоти да избират възможно най-конкурентната и предпочитана локация на съответния имот.
 

Пазарът на апартаменти ново строителство Стара Загора – тенденции за развитие

Пазарът на апартаменти ново строителство Стара Загора ще следва плътно тенденциите на развитие на имотния пазар в града и в другите големи населени места в страната в следващите години, което означава плавно повишаване на цените и стабилно или по-силно изразено търсене и съответно предлагане. Тъй като потенциалните клиенти на такъв тип имот не разполагат с прекалено голям бюджет и нямат възможности да го увеличат, посредниците ще са стремят да подбиват бързото увеличение на цените на апартаменти ново строителство Стара Загора защото иначе ще рискуват да бъдат неконкурентноспособни на пазара.
 
Намерете изгодни обяви за апартаменти Стара Загора ново строителство на: http://www.domaza.bg/апартаменти_стара_загора_ново_строителство
ТОП Объекты
Город: Равда

Свободные квартиры: 30

Цена
от 3 300 518 руб.
до 13 138 603 руб.

Цена
от 5 384 944 руб.

Цена
от 4 684 323 руб.

Цена
от 4 003 691 руб.

Цена
от 3 729 250 руб.

Цена
от 5 358 317 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status