+359 52697777
info@dreamtour.bg
banner
banner
Пазарът на апартаменти Шумен Боян Българанов се раздвижва

апартаменти шумен боян българановДостатъчно ли е търсенето на апартаменти Шумен Боян Българанов

Търсенето на апартаменти Шумен Боян Българанов започва да се раздвижва през последните години. Кварталът не е сред тези, в които пазарът на имоти е толкова активен, както останалите. Намира се в северозападната част на гада и е съставен от два района, Боян Българанов 1 и 2. В класацията, направена от жителите на града, получава средна оценка по отношение на местоположение, но тя се компенсира с висока по отношение на начина, по който е организиран транспорта.

Защо на предлаганите апартаменти Шумен Боян Българанов започва да се обръща повече внимание

Средна е и оценката, която шуменци дават и по отношение на зеленината, определено тази част на града се нуждае от повече зелени площи. Това се отнася главно за Боян Българанов 1. Боян Българанов 2 определено е по-харесвания район от двата. Все пак не бива да се пренебрегват удобствата, които са осигурени за жителите на квартала. Има училище, детска градина, разнообразна търговска мрежа. Въпрос на време е тази зона на града да се обнови и да стане едно модерно и приятно място за живеене.

Какви апартаменти в Шумен Боян Българанов се търсят повече

Във втората част на квартала средните цени на двустайните са по-високи. Обратното е при тристайните, те са по-скъпи в Боян Българанов 1. Това са двата типа жилища, към които купувачите проявяват най-висок интерес. Иначе, предпочитанията са както навсякъде, харесвани са имотите на среден етаж, с подходящо изложение, обръща се голямо внимание на предлаганията от вторичен пазар.

Маломерен и голям апартамент Боян Българанов Шумен

Малките апартаменти присъстват в малко оферти, но все пак има избор. Най-ниските офертни цени за тях започват от 41 000 евро. Алтернативи има и при просторните квадратури, като в Боян Българанов 2 вариантите сред четиристайни и многостайни са повече.

Търсите да закупите жилище в Шумен? Направете своя избор на: www.domaza.bg/апартаменти_шумен_боян_българанов/
ТОП Объекты

Цена
от 4 531 749 руб.

Цена
от 2 414 293 руб.
Город: Равда

Свободные квартиры: 8

Цена
от 3 255 898 руб.
до 12 710 663 руб.
Город: Бяла

Свободные квартиры: 2

Цена
от 3 084 330 руб.
до 8 693 686 руб.

Цена
от 4 586 233 руб.
Город: Бяла

Цена
от 2 004 324 руб.
до 7 005 255 руб.
Подобни статии от други сайтове
Подобни статии от този сайт
скайп звонок
My status